sprejevi protiv prevremene ejakulacije

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
pustahija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 23, 2006 2:58 am

sprejevi protiv prevremene ejakulacije

Post od pustahija »

Ovako sta mislite pomazu li nesto ovi sprejevi koji sprecavaju prevremenu ejakulaciju, posto mi je to stvarno problem i cisto sumnjam da je psiholoski... Je li neko imao iskustva sa njima
marko_lazic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 13, 2006 6:51 pm

Post od marko_lazic »

Ako zelis brzo resenje za svoj "problem",reci cu ti odmah da pomazu.Pomazu na isti nacin kao Durex-ovi kondomi Performa,tako sto ti privremeno umrtvljuju glavic...naravno ne osecajuci skoro nista produzice ti se seksualna izdrzljivost.Samo pazi se,neki muskarci imaju problem da im se od tog ne osecanja nicega,spusti.Pozdrav :wink:
pustahija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 23, 2006 2:58 am

??

Post od pustahija »

Pa dobro nije toliko neophodno neko brzo rjesenje, boze moj mlad sam nigdje ne zurim... bitno mi je da rijesim taj problem, po mogucnosti trajno, i pitam se ima li neke druge mogucnosti za to.... Neki lijekovi mozda ili ne znam ste vec...
zahvalan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 09, 2005 10:51 pm

Post od zahvalan »

Savetujem Ti da svoj problem resis odgovarajucim vezbama za to - upravo imas torrent na www.podzemlje.com na kojem su prikazane vezbe za Tvoj problem - mislim da se torrent zove better sex video
pozzz i sve najbolje
marko_lazic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 13, 2006 6:51 pm

Post od marko_lazic »

Ako pod mlad podrazumevas nesto ispod 21 godine,boze moj zasto se cuditi da je prisutna prevremena ejakulacija??? Sasvim normalna pojava.Cak i kad si malkice stariji.Pa to se vremenom samo popravlja.Da ne tupim sada kako,zasto itd itd....savetujem da koristis opciju TRAZI (znaci ono gore gde pise TRAZI...znaci TRAZI)....i nadjes sve vezano za takve probleme.Ako se nadas brzom resenju i nekoj magicnoj pilulici.....znaj da se uzalud nadas.To ne postoji.E da ne zaboravim....koristi opciju TRAZI :wink:
Odgovori