Infekcija kao posledica terapije lijekovima?ili nesto drugo?

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Griwas
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 20, 2005 4:32 pm

Infekcija kao posledica terapije lijekovima?ili nesto drugo?

Post od Griwas »

E ovako tokom jake prehlade doktor mi je propisao lijek Amoksiklav nakon terapije bilo mi je dosta bolje jest da sam i dalje imao blazu upalu grla.. zato mi je doktor nastavio terapiju sa lekom koji je samo u sebi samo sadrzavao amoksicilin..moram napomenuti da sam u tom periodu radio na bausteli tako da sam imao kontakta sa svim materijalima tipa krec,malter,cement itd..
nakon sto sam zavrsio terapiju jedno 1-2 dana nakon terapije tokom tusiranja sam primetio neko crvenilo na penisu... isto tako moram napomenuti da nisam imao nikakvog polnog odnosa uopste... to crvenilo kada sam bolje pogledao bile su neki oblik bubuljica neke od njih vece neke manje.. Naime te bubuljice nisu ni slicne onima koje imam jer sam saznao da imam tisonove zlijezde.. u pocetku su bile blago izrazene na povrsini penisa jedva su se vidile kao izbocine i neke su bile ispunjene nekom tecnoscu (kao one sto se pojavljuju kada malo izgorite pa vam e pocne guliti koza) nakon nekoliko dana su se povukle vecim djelom.. nisu vise bile povrsinske vec su sada pod kozom skoro neprimjetne ali svakog dana mi se cini da se kozica na penisu kako na glavicu tako i na podrucju
ispod glavica guli kozica kao sto sam spomeno (kao kada izgorite na suncu pa se pojave oni baloncici/bubuljice nakon kojih se oguli koza)i kada malo bolje pogledam cini mi se da ima bas puno tih sitnih baloncica koji su ispunjeni nekom tecnoscu... isto tako na mjestima dje imaju te crvene potkozne flekice kada se nakon sto operem penis sapunom ostaju male ranice... Ne osjecam nikakav svrab(iako sam osjecao blagi skoro neprimjetan svrab dana kada sam ih primejtio) niti kakav bol... oktad sam ih primjetio proslo je oko 2sedmice.. prva 4 dana bile su izbocene na povrsini penisa a ostalo vrijeme je situacija kako sam je opisao u drugoj polovni teksta... molim za savjet...
Nisam nesto pretjerano uplasen sto se ovoga tice jer kao sto sam rekao nisam nikako imao dosad polni odnos niti sam u tom periodu bio sa nekom curom pa da mi je ona na neki nacin to mogla prenjeti... jednostavno ne znam otkud mi to.....
Griwas
Novi član
Novi član

???

Post od Griwas »

ako je potrebno mogu priloziti i neke slike ako bi nekom pomoglo da mi da odgovor...
Da nije genitalni herpes ili tako nesto....
Griwas
Novi član
Novi član

Post od Griwas »

imal kakvog odgovora plz... isto stanje jos uvjek traje....
Griwas
Novi član
Novi član

Post od Griwas »

i moram napomenuti da nakon sto je temperatura prestala nakon toga me svrbila guzica strasno... mozda zato stosam konstantno imao proljev... i nakon toga jedno 4 dana mi se pojavilo ovo na penisu...
Zna li iko sta je ovo......
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Cat »

A da odeš kod lekara?

Ovde na forumu možeš da dobiješ neku teoriju o tome šta je u pitanju, ili neki dodatni savet. Ali kako već Filip reče u potpisu - Internet nije zamena za posetu lekaru! Umesto što čekaš dve nedelje da ti neko odgovori na forumu mogao si već da odeš kod lekara pa možda i da se izlečiš. Pozdrav
Griwas
Novi član
Novi član

Post od Griwas »

danas odo.... da vidim sta je
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

I, šta je?
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
Griwas
Novi član
Novi član

Post od Griwas »

jos ne znam sutra ujutro odo na pregled kod dermatovenerologa.. :)
Griwas
Novi član
Novi član

Post od Griwas »

E ovako bio sam kod dermatovenerologa i saznao sledece 8)

Dijagnoza: Balanoposthitis candidomycetica

Terapija: Kupke u KMN04 u H2o 1x na dan
Cansen krema 3x na dan

kontrola za mjesec dana uz nalaz urina i secera...
Znaci imam mocne, dosadne gljivice...

Doktorica je rekla da se znaju katkad pojaviti nakon terapije...

Eto sada samo moram lijeciti gljivice koje su dosadne do zla boga ... dugo ih moram lijeciti :(

P.S
potvrdjeno brisom...
Odgovori