Pomozite mi da nastavim da ziviam!!

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
jeremy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 09, 2006 8:58 am

Pomozite mi da nastavim da ziviam!!

Post od jeremy »

U poslednje vreme padam u prilicno teska stanja bezvoljnosti,nesanice
i osecanja sveopsteg besmisla.Zbog problema sa kicmom mi je tesko da nadjem adekvatan posao(Po struci sam snimatelj)te vec duze nisam zaposlen.Zanima me koliko problemi sa kicmom mogu biti uzrok takvog raspolozenjai,koliko je takvo stanje ozbiljno(opasno), da li mozete da mi
date savet oko izbora zanimanja?
RTG Retrolistaza gr 1 L5 vertebrae uz pseudobulbing L5S1 iv diska.Oscilografija GE bo ispravljena C lordoza.Unkartroticne promene C5-7Naglasena Th kifiza sa snizenim korpusima u srednjem delu IV prostori umereno suzeni sin konv skolioza Spondilolisteza S1.
Hvala unapred!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ukoliko niste daleko od Pozarevca, mozete sa tim snimcima doci do mene, bavim se - pored opste medicine - kombinovanim lecenjem bolnih sindroma poreklom od kicmenog stuba i okolnih struktura manuelnom terapijom, medikamentima i savetima za samopomoc (veznbe, rasteretni polozaji, itd.). Promene koje imate nisu ozbiljne, osim ukoliko skolioza nije bas veoma izrazena. Kad je u pitanju depresija, ona je svakako ozbiljna stvar i mora se leciti: lekovima psihoterapijskim metodama i promenom stila zivota. Zanimanje? Ako lecite i izlecite kicmu, mozete raditi svoj posao
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori