Molim ako moze neka pomoc
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Molim ako moze neka pomoc
Ovako imam 21 god i vise problema... Posle nekih tegoba, tj neke izrasline iznad testisa i bolova u njemu kao i velikih problema sa potencijom, dao sam neke nalaze, urin je bio sterilan, dok je u spermi bilo bakterija staphylococcus epidermidis i sa tim nalazima sam otisao kod urologa... On je ustanovio da imam prosirenu venu tj, varikocelu na lijevom testisu, kao i znake hronicne upale na oba testisa... Dao mi je tri antibiotika da popijem, doxicilin,hemomicin i ciprocinal pa posle da dodjem na ultrazvuk bubrega besike i prostate, kao i da ponovo dam nalaze i plus hormonski test... samo me interesuje koliko je sve to opasno i da li varikocels, te bakterije ili mozda ta hronicna upala mogu biti uzrok problema sa potencijom??
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Varikokele obicno nisu opasne, mada mogu da krrvlju unutar sebe "podgrevaju" testise i remete proizvodnju semena. Bakterije mogu da budu neugodne, mogu da se tu nadju i iz prostate, nekad se lece lako, nekada duze... Potencija je slozen problem,koji zavisi od anatomskih, hormonskih, psiholoskih faktora...
Pozdrav.
Pozdrav.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Konkretno sto se tice potencije, ja erekciju mogu da postignem ali nije onakva kakva je i bila i kakva treba da bude, tesko je odrzim i uglavnom nije dovoljno jaka da bi doslo do penetracije tokom sexualnog odnosa, pa se pitam da li bakterije mogu to da prouzrokuju i aako ne sta bi vec mogao biti uzrok toga
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Mogu bakterije, a mogu i varikokele. I jos puno drugih razloga. Sanirajte upalu, operisite varikokele... Za sada resite te organske probleme, to je u domenu urologa. Kada sve to bude sredjeno, ako i dalje postoji problem, razmislite o razgovoru sa psihologom...
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine