Imam jedan problem vec nekoliko dana.
Imam nekakvu vrstu plika na penisu,pomalo ljubicaste boje, velicine pola zrna graska. Na pocetku je izgledala kao mala kvrzica ali je sada plik, kao da sam se opekao, ali nisam.
Hteo sam da pokusam ovde da dobijem odgovor i da se posavetujem pre nego sto odem do doktora ako to bude bilo potrebno. Molim za pomoc.
Pozdrav.
Plik na penisu
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Plik na penisu
druze takve informacije ovde ne moze niko da ti da, znaci ovaj forum po meni znaci savetovanje posle lekara... znaci odes kod urologa, ustanovi problem, onda dodjes ovde napises koji probem imas, i trazis saveteMiDi napisao:Imam jedan problem vec nekoliko dana.
Imam nekakvu vrstu plika na penisu,pomalo ljubicaste boje, velicine pola zrna graska. Na pocetku je izgledala kao mala kvrzica ali je sada plik, kao da sam se opekao, ali nisam.
Hteo sam da pokusam ovde da dobijem odgovor i da se posavetujem pre nego sto odem do doktora ako to bude bilo potrebno. Molim za pomoc.
Pozdrav.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Шта ће му савет ако му већ лекар каже шта треба да ради?!
Признај шта си радио па ти плих изашао?
vise od polovine lekara i ne daju savet, rade rutinski i ne savetuju , samo ustanove dijagnozu, drzi mazi kreumu, i dodji posle 2,3,4 nedelje na kontroluaaaca napisao:Шта ће му савет ако му већ лекар каже шта треба да ради?!