Plik na penisu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
MiDi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 18, 2015 3:41 pm

Plik na penisu

Post od MiDi »

Imam jedan problem vec nekoliko dana.
Imam nekakvu vrstu plika na penisu,pomalo ljubicaste boje, velicine pola zrna graska. Na pocetku je izgledala kao mala kvrzica ali je sada plik, kao da sam se opekao, ali nisam.
Hteo sam da pokusam ovde da dobijem odgovor i da se posavetujem pre nego sto odem do doktora ako to bude bilo potrebno. Molim za pomoc.
Pozdrav.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: Plik na penisu

Post od _david_ »

MiDi napisao:Imam jedan problem vec nekoliko dana.
Imam nekakvu vrstu plika na penisu,pomalo ljubicaste boje, velicine pola zrna graska. Na pocetku je izgledala kao mala kvrzica ali je sada plik, kao da sam se opekao, ali nisam.
Hteo sam da pokusam ovde da dobijem odgovor i da se posavetujem pre nego sto odem do doktora ako to bude bilo potrebno. Molim za pomoc.
Pozdrav.
druze takve informacije ovde ne moze niko da ti da, znaci ovaj forum po meni znaci savetovanje posle lekara... znaci odes kod urologa, ustanovi problem, onda dodjes ovde napises koji probem imas, i trazis savete
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Шта ће му савет ако му већ лекар каже шта треба да ради?!

Признај шта си радио па ти плих изашао?
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

aaaca napisao:Шта ће му савет ако му већ лекар каже шта треба да ради?!

Признај шта си радио па ти плих изашао?
vise od polovine lekara i ne daju savet, rade rutinski i ne savetuju , samo ustanove dijagnozu, drzi mazi kreumu, i dodji posle 2,3,4 nedelje na kontrolu
Odgovori