trazim pomoc

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
MaxBL
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 05, 2006 1:23 pm

trazim pomoc

Post od MaxBL »

Pozdrav svima! Novi sam na forumu ali sam pazljivo procitao vecinu tema vezanih za akne,bobuljice i masnu kozu. Imam 18.5 godina i moj problem je sledeci: Imam masnu kozu i samim tim sklonu pojavi akni.Problem se pojavio prije 3 godine i nakon nekih pola godine odma sam se javio dermatologu koji mi je prepisao dercome cler za ciscenje i mixturu klindamicin.Lice se ocistilo i stanje je bilo prihvatljivo nekih 1-2 godine dok nije nestalo dercoma u apotekama u Banjaluci otada katastrofa probao sam sve moguce znaci losione<kreme i cak sam uzimao i neki antibiotik amaracin koji mi je dermatolog prepisao medjutim apsolutno nista mi nije pomogo.E sad ja nemam neki teski oblik akni vec umjereni, i ovi preparati koje ovde navodite mi se cine ok( normaderm i taj sapun kako se vec zove) ali nisam siguran ima li bilo cega od toga po apotekama u Bl.Dajte neki savjet !
Unaprijed zahvalan
milosav
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 29, 2006 9:37 am

Klindamicin

Post od milosav »

Klindamicin u svakom obliku i kao rastvor i kao tablete, to je antibiotik i ne moze da skodi, zao mi je ako ne mozes da ga nadjes. Iskustva moje okoline i moja su fantasticna sa njim, osim sto nisam sigurna koliko dugo moze da se koristi to pitaj dermatologa koliko sam nesto upoznata duze koriscenje moze da bude kontraproduktivno. U svakom slucaju 2l vode dnevno dosta voca i povrca su OK.
Odgovori