Povremene urinarne tegobe
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Povremene urinarne tegobe
Imam jedan problem vezan za urinarni sistem... Povremeno mi se javlja pritisak i bol u mokracnom kanalu,nekad i u besici nakon mokrenja...Pre bih to opisala kao neko cesanje ili grebanje kad izbacujem zadnje kapi mokrace...Nekad mi se to dogodi jedan dan u mesecu,pa prodje nekad i tri meseca,a da nemam nikavih problema,pa onda nekad traje 2-3 dana....Nisam radila analize mokrace,jer,mozda,to moze biti pesak ili kamenje koje se odronjava (uzimam u obzir to da je u mojoj najblizoj porodici bilo 3 bubrezna bolesnika,svi su imali kamenje i od komplikacija sa kamenjem su preminuli).Da li mozete da mi date neki instant savet?Moram da napomenem da u toku tih dana kad mi se pojavi problem,pijem caj od rastavica i uvin caj i problem jednostavno nestane,ali opet se vraca posle 2-3 meseca,nekad prodje 1 mesec...Da li je moguce da su mi slaba tacka bubrezi i da zbog toga u sebe taloze sve minerale koje unesem i onda ih izbacuju na taj nacin?Ili da li je moguce da se urinarna infekcija mozda ponasa tako?Svaki put imam iste simptome,cesanje ili grebanje u mokracnom kanalu pri zadnjim kapima,nekad se desi da se pojavi i kapljica krvi,ali ne uvek...Hvala unapred...
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Povremene urinarne tegobe
Да, да, песак чим понекад имаш крви у мокраћи. На то може да се накалеми и инфекција.
Камење у бубрезима не може да буде наследно, али донекле може лошија функција.
Пошто је код тебе у породици то масовна појава најпре ће бити да је лоша вода у питању.
Шта пијеш од течности и колико, прецизно?
Камење у бубрезима не може да буде наследно, али донекле може лошија функција.
Пошто је код тебе у породици то масовна појава најпре ће бити да је лоша вода у питању.
Шта пијеш од течности и колико, прецизно?
Pijem jako puno vode da bi na taj nacin ocistila bubrege,ali to se jednostavno stalno ponavlja...verovatno losa funkicija bubrega...
Preciznije,oko 3-4 litre vode...
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Колико си висока и тешка и какву воду пијеш?