Dakle ovako, pre nedelju dana sam na basketu izvrnuo zglob i nateklo mi je sa spoljne strane u roku od 5 minuta, odma sam otisao kuci i pravo u bolnicu na snimanje.
Na snimcima kazu da nema preloma niti bilo kakvih ostecenja kostiju, tako da su mi samo fiksirali i doktor mi je rekao ono standardno RICE terapija i na stake obavezno ako ne moram da se uospte ne oslanjam na nogu i kontrola za nedelju dana.
Dodje i kontrola, skinu mi zavoj, kad ono jos gore

Rekao je da moram malo da stisnem zube, bolece me i dalje ovo ono, casa od jogurta i stapic od sladoleda i tako smrznuto da prelazim preko noge, burove tablete i fizikalnu terapiju da zakazem kad mi se malo smiri, a u medjuvremenu mi je dao neku knjizicu sa vezbicama od fastum kompanije.
I sad tako, nista, pravim obloge od ovih burovih tableta, ledom masiram polako i dalje mirujem nista jos ne mogu i stake i dalje naravno.
Jel normalno da to tako bude, nikad nisam imao ovako nesto jako sam zabrinut sto me to tako boli jos uvek, nekad moram cak i brufen da uzmem, a 100% je da nemam lomova jer me posle opet slao na snimanje da se uveri jos jednom da nema lomova kad sam bio na kontroli.
Evo ostavicu i jednu sliku, na levoj strani je na dan povrede a na desnoj je posle 7 dana u zavoju, da li je normalno da bude toliko nateceno, meni cak izgleda da je sad jos vise nateklo.
Hvala vam unapred ako iko ima neke odgovore dal to tako treba, posto mi od lekara i bolnice nije nista pomoglo, bar malo da smanjim ovu brigu lepo mi nije dobro vise.
Na desnoj strani je posle 7 dana stanje, natecen je ceo zglob, ali boli me samo taj brezuljak sa spoljne strane....
http://www.dodaj.rs/f/3V/sY/HFANIMM/por ... edelja.jpg