Krv u spermi

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Zork
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 15, 2006 6:54 pm

Krv u spermi

Post od Zork »

Molim vas pomozite mi...U mojoj spermi ima krvi.Molim vas recite sta je.
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

Koiko imaš godina? Koliko se puta to desilo, ili je to prvi put?
Da li imaš još neke simptome, da li te boli nešto, da li si se nekako povredio?
Imaš već nekoliko tema o tome u urologiji pa pogledaj tamo.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
Zork
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 15, 2006 6:54 pm

Post od Zork »

Imam 16 godina.To mi je se tek prvi put desilo i nemam nikakvih bolova niti sam ikad imao ikakve povrede...
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

Treba da odeš lekaru ukoliko se ponovi nekoliko puta. U principu retko kad je to nešto ozbiljno, najčešće je upala semenih kesica koja sama od sebe prođe.

Ukoliko se to bude ponavljalo, onda je potrebno da se urade pregled sedimenta urina i urinokultura, spermogram i spermokultura. Kod seksualno aktivnih muškaraca rade se i brisevi uretre na izazivače polnih bolesti. Zavisno od toga vidi se šta dalje da se radi.

Dakle, bez brige, ukoliko se ponovi još nekoliko puta (5-6) onda moraš kod lekara.

Ne treba da se uzdržavaš od masturbacije ili seksa.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

s

Post od vasa »

takodje savetujem da se ne uzdrzavas -mislim da je i meni to uzrokovalo krv u spermi-mada mislim da bi ipak trebalo da se javis lekaru.I nemoj da se kupas u hladnoj vodi i ne sedi na hladno a ako imas seksualne odnose moguce je neka infekcija pa i zbog toga je najbolje kod lekara-nemoj da se ustrucavas -kao da te boli zub-tako se ponasaj-Srecno
Odgovori