Vec 15 godina imam problem sa upalom urete izazvanom hlamidijom.
Od starta hlamidija nije dijagnostikovana i ja sam ocajan lutao dve godine sa uverenima lekara studenske poliklinike i dzordza vasingtona "nije ti nista".
sam sam na netu nasao da postoje dodatni testovi pored obicnih bakteriskih koje su mi radili debili gde sam nasao hlamidiju.
nakon 10 tura antibiotika rezultati su bili pozitivni kada sam na klinickom centru dobio stereoide kojim bi trebalo da poboljsam imuni sistem posle toga nalazi su bili pozitivni ali je stanje mnogo bolje.
sada opet imam groznu upalu i dojde mi da se ubijem pa me inetresuje da li neko zna nekog ozbiljnijeg lekara koji ima iskustva sa hlamidijom i hronicnim upalama i koji bi mogao da se suoci sa ovim. ja stvarno nemam vremena ni snage da lutam opet.
u inostranstvu neko bi izgubio licencu i posao zbog ovoga!
rezistentnost hlamidije i hronicna upala
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: rezistentnost hlamidije i hronicna upala
"Где год били де били".
Ово ти је сјајна прилика да испробаш дејство петролеја, ако смеш да експериментишеш.

Ово ти је сјајна прилика да испробаш дејство петролеја, ако смеш да експериментишеш.
petrolej 
ne razumem?
prvi put cujem!

ne razumem?
prvi put cujem!
hteo je reci da ga zapalis petrolejom
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Слушај бре Давиде, не замајавај народ.
daba77 и ја сам први пут на овом форуму чуо да се петролеј за осветљење користи у здравствене сврхе. Прочитај шта сам о њему писао на мом сајту http://* у Савети, Здравље па под Петролеј.
daba77 и ја сам први пут на овом форуму чуо да се петролеј за осветљење користи у здравствене сврхе. Прочитај шта сам о њему писао на мом сајту http://* у Савети, Здравље па под Петролеј.
aco ne izvlaci se, hteo si decku reci da ga zapali petrolejom evo nek svi potvrde
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Мислиш да га користи као свећу?