Mislim da je ova tema totalno zanemarena, pa eto par reci i o tome.
Vitamin E, gde ga ima najvise itd..
Afrodizijaci
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 11:31 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
-
- Novi član
- Kontakt:
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Jan 18, 2005 9:41 pm
U tabletama Sant-E-Gal
Jesi li probao kikiriki, recimo? Meni looodo deluje
Ma šta će ti afrodizijaci, ako nemaš organski poremećaj onda imaš problem u glavi. Da, dobro si pročitao - u podsvesti, duboko skriveno...
Ako je to u pitanju, nađi razumnu osobu kojoj ćeš saopštiti svoj problem i koja će ti pomoći da prebrodiš to čudo.
Naravno, najveći afrodizijak je osoba koja te u potpunosti privlači (ne sme ništa da te odbija - pričajte o tome!!!)
I na kraju - med je odličan jer pored toga što budi želju daje i neophodnu snagu
Srećno!!!

Jesi li probao kikiriki, recimo? Meni looodo deluje

Ma šta će ti afrodizijaci, ako nemaš organski poremećaj onda imaš problem u glavi. Da, dobro si pročitao - u podsvesti, duboko skriveno...

Ako je to u pitanju, nađi razumnu osobu kojoj ćeš saopštiti svoj problem i koja će ti pomoći da prebrodiš to čudo.
Naravno, najveći afrodizijak je osoba koja te u potpunosti privlači (ne sme ništa da te odbija - pričajte o tome!!!)
I na kraju - med je odličan jer pored toga što budi želju daje i neophodnu snagu

Srećno!!!

-
- Novi član
- Kontakt:
Nemam problema, cisto me je zanimalo. Hvala u svakom slucaju. Uostalom, dosta toga vezano za ovu temu ubacio sam na svoj sajt www.lesterovski.co.sr
Rubrika aktuelnosti. Ima jos mnogo toga
Rubrika aktuelnosti. Ima jos mnogo toga
-
- Novi član
- Kontakt:
-
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Sep 03, 2006 6:21 pm
tajni afrodizijak
Najbolji i najsigurniji i najvestiji i najuspesniji i najkreativniji i njamastovitiji i najsenzualniji i najosecajniji i najculniji i najefikasniji afrodizijak je .....! Pogodite sta je to?