problem sa mokrenjem i pubertet

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
murder
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 17, 2015 11:19 pm

problem sa mokrenjem i pubertet

Post od murder »

Nisam siguran da li je ovo problem, ali za svaki slucaj da proverim...
Imam 16 godina i mislim da jos nisam usao u pubertet (dlake ispod pazuha su tek pocele da mi rastu, dlake imam oko penisa, a bradu i brkove nemam uopste)..Da li ja mogu nesto da ucinim povodom toga, da brze udjem u pubertet da uzimam neke tablete ili da priroda ucini svoje..
A sad problem sa mokrenjem...
Kad mokrim uvek, ali uvek mi iz cevi 2 mlaza mokrace i na kraju se spajaju u jedan mlaz, ali na pocetku 2 mlaza ne mogu da iskontrolise i zato izbegavam da pisam stojeci jer prska na sve strane. Nakon mokrenja mi uvek ostane malo mokrace u cevi i kasnije iscuri zato mi gace cesto budu malo mokre.
Ako neko zna kako da resim ove probleme, ovaj prvi problem me ne brine toliko jer sam citao o tome i cuo sam da je to nasledno, tj. da je verovatno i moj otac ili majka imao taj problem.
Vise me brine ovaj problem sa mokrenjem, sto ne mogu stojeci da piskim, pomagajte :D
Nadam se da cete mi pomoci i da nece jedini odgovor biti "idi kod lekara"
Hvala unapred! :)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: problem sa mokrenjem i pubertet

Post od aaaca »

Не петљај са природним процесима већ их пусти да иду својим током.

Када се излазни канал слепи онда се направе два млаза мокраће. Због притиска мокраће дође до "разлепљивања" и онда остане само један млаз. Могуће је да имаш упалу мокраћног канала па је тако лепљив. Можеш да однесеш мокраћу да се уради уринокултура па да се види да ли имаш бактерија или чега другог. Можеш да пробаш да пијеш неки чај за уринарне инфекције.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: problem sa mokrenjem i pubertet

Post od _david_ »

da, lepo ti je aca rekao, imas manjas muskih hormona testosterona opusteno, cuti i budi srecan evo ja ih imam brate moj ne znam sta cu, da mogu posudio bi ti ih... 25-ta godina, ocelavio , dlakav od ledja do peta, ma uzas... cuti brate i sviraj u frulu i budi srecan da je tako :)
Odgovori