Problem sa epididimitis-om mali savet
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Problem sa epididimitis-om mali savet
Ovako. Pre dva meseca bio sam kod urologa zbog na oko cudnog prednjeg dela levog testisa svetlo, svetlo zutih grumuljica u spermi. Nije bilo bola. Tada mi je konstatovao "ORCHITIS ET EPIDIDIMITIS N45". Pregledao me je rucno i prepisao mi dovicin 2*7 dana, zatim 3*1 hemomicin i da dodjem na kontrolu. I kada sam popio sve to, meni je to bilo isto, a on mi je zakazao ultrazvuk, nakon ultrazvuka, mi je rekao da je sve ok i da ce ta ne lagodnost potrajati. Da je ostao oziljak na nekoj zlezdi i da ce proci.. Uradio sam urinokulturu, urin, spermokulturu, krv i sve je cistoo. Evo, dva meseca kasnije, ne vidim neku veliku promenu... Urolog koji me je pregledao je odlican i kod njega sam isao na preporuku. E, sada. Citao sam da ova nelagodnost moze potrajati, nema bola, samo taj delic iznad testisa je nekako cudan... Ima li neko mozda nekog iskustva sa ovim, sta bih mogao da uradim. Mozda neki caj, neki lek, nesto, nesto..
Re: Problem sa epididimitis-om mali savet
ja sam imao upalu epididimitisa na levom testisu, pre 2 god, ne mogu tacno da se setim sta mi je prepisano, uglavnom secam se takodje da me je rucno urolog pregledao i ustanovio upaljen epididimitis , prepiao mi neke lekove ne mogu da se setim koje i da dodjem na kontrolu za 10 dana ... dosao sam otok epididimitis je malo nesto opao.. ali sam i dalje imao bolove, onda je prepisao drugi lek, i posle te druge terapije nesto malo se poboljsalo... i vremenom organizam se izborio i sredio to samo... tako da sam resio taj problem... probaj da promenis ishranu ... da bude bugata... cisto da ti digne imuni sistem.. i kontam da ce to imuni sistem sam da spicka...
ispravka, promeni ishranu da bude bogata* sto vise voca, sto vise povrca ...vode takodje ...imas da kupis u apoteci, ja sam to koristio .... spirulina u tabletama ... navodno ima sve vazne sastojke... jeftino je ne znam da li je marketing ili slicno.. uglavno pio sam to.. 3 puta dnevno po 3 tablete + bogata ishrana
Evo ti imas je na ovom sajtu, bas ovu spirulinu sam koristio, ima ih vise... probaj sa ovom
http://spirulina.rs/
http://spirulina.rs/
E, ljudi. Hvala vam puno na odgovorima. Znaci mi. Sad mi je lakse.. Ja sam vec juce uzeo centrum vitamine, odlucio sam da promenim ishranu. Iscimao sam se puno. Citao sam svasta po netu o tome.. Jedna stvar me buni samo. Idem u teretanu, rekreativac sam. Jel dovoljno da izbacim samo vezbe za noge a posebno cucnjeve, i trbusnjake na neko vreme, ili da stopiram potpuno na mesec dana..???
I da, ubacio sam caj od uve, ali ne onaj u filter kesici, i prolom vodu.. Nadam se da to nesto znaci..
furaj nece ti nista biti, pazi ti kad radis vezbe,trcis..trte mrte.. telo uzima kiseonik, znojis se izbacujes toksine itd..i pij sto vise tecnosti dnevno. zdravo je.. ali nemoj da radis neke brutalne treninge samo lagano 30 dana cisto da odrzis telo koje imas.... ja bih te savetovao da radis kruzne treninge 30 dana dok ne prodje to..cisto telo da odrzis kakvo jeste, i to sa sto manjom kilazom... jer ti kad radis bilo koju vezbu ako stavis velik teret , testisi se isto zatezu... kao kada radis.,,, sta znam...bench pa automatski zategnes stomak...pri dizanju