Hitno mi je potreban odgovor ljudi!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Hitno mi je potreban odgovor ljudi!
Imam problem sa penisom. Naime, kada je u opustenom stanju mogu prevuci kozicu, dok kada je u erekciji ne mogu skroz (osecam postepeno povecavanje bola kada sve vise povlacim). Potrazio sam slicne probleme na internetu, ali nisam uspeo da nadjem. Takodje, mislim da imam problema sa kratkim frenulumom, ali kada je penis u erekciji, ne vidim problem jer je glavic uvek unutra. Hvala unapred!
Re: Hitno mi je potreban odgovor ljudi!
druze ovo je gubljenje vremena, dobices razna misljenja... moj iskren svet ti je da odes kod urologa i da cujes strucno misljenje...bg01 napisao:Imam problem sa penisom. Naime, kada je u opustenom stanju mogu prevuci kozicu, dok kada je u erekciji ne mogu skroz (osecam postepeno povecavanje bola kada sve vise povlacim). Potrazio sam slicne probleme na internetu, ali nisam uspeo da nadjem. Takodje, mislim da imam problema sa kratkim frenulumom, ali kada je penis u erekciji, ne vidim problem jer je glavic uvek unutra. Hvala unapred!
znas ovaj forum po meni sluzi cisto savetovanje posle neke operacije ... znaci prvo otidji urologu, cuces od njega sta ima da kaze ... ako je do frenuluma sigurno ce ti ga odstraniti, e onda mozes da dodjes na forum i da postavis pitanje vezano za frenulum... kako , sta ... sta da stavljas ... prirodnim putem nesto, ili za koliko ce zarastiti oziljak itd itd..
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Можда да пробаш са развлачењем кожице уз неку обичну крему за подмазивање.
ne slusaj ovog acu smo lupeta i navlaci ljude da kupe njegov proizvod 
idi ti lepo urologu druze

Samo ovako po opisu se ne može reći da li je problem kožica ili frenulum...
Ako je kožica može se vežbama probati da se reši, ako je frenulum kratak potrebna je intervencija
Ako je kožica može se vežbama probati da se reši, ako je frenulum kratak potrebna je intervencija
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Продајем товатну маст, па рекох..._david_ napisao:ne slusaj ovog acu smo lupeta i navlaci ljude da kupe njegov proizvod

ajde aco informacijo nemoj mene da lozis , nudio si mi neke tvoje kremice bebice, kurcice palcice... da kupimaaaca napisao:Продајем товатну маст, па рекох..._david_ napisao:ne slusaj ovog acu smo lupeta i navlaci ljude da kupe njegov proizvod

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Не, не, то си ти мени нудио. Сећаш се када смо били на Славији?