Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Imam problem, ne znam o cemu se radi imam neke bele tackice po nozi na jednom mestu kao sto se vidi na slici i na ledja na dva mesta ali su skoro pa ne vidljivi ako mozete rec kako da izlecim to. Imam ih vec par mjeseci ali sam ih zanemarivao al slijedi ljeto :3 . Imam 18 godina
evo slika : http://prntscr.com/7b2k7l
malo svrbi ali samo kad ga diram il pocesem onako il opipam a malo su ispupcene kao da je korjen od dlake izvucen nesto tako nap kad okulim jednu tackicu ostaje samo koza noralna :3. jednom sam obrijao sve ove tackice i bila koza samo al su se opet vratile
Ако се често врши притисак на тај део коже ништа јој не може помоћи. Ако прекршташ ноге и тако их дуго држиш, длаке не могу да расту. Ако носиш неки ранац на леђима опет се од каишева или друге врсте притиска јавља исти ефекат на кожу. Провери да ли је то заиста узрок тако што нећеш прекрштати ноге.