Povreda misica potkolenice

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
petarbikic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 20, 2015 9:47 pm

Povreda misica potkolenice

Post od petarbikic »

Imam problem sa dosadnom povredom koju vucem vec vise od pola godine.U pitanju je misic potkolenice koji podize stopalo na desnoj nozi.Kada dzogiram krene da me boli taj misic u trecem krugu(krug 300m) i svakim korakom se pojacava.Kada bi nastavio preko bola da trcim mislim da bi posle imao problema i sa setanjem.Bol uglavnom prestane istog dana cim se misic ohladi.A kada npr radim sprinteve ili igram fudbal nemam tih problema,predpostavljam jer tad skoro svo opterecenje ide na list.Imao sam pauzu od mesec i po dana i opet kad sam krenuo da trcim isto se desi.Da li neko zna sta da radim?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Povreda misica potkolenice

Post od aaaca »

Џогираш по бетону или асфалту?
petarbikic
Novi član
Novi član

Post od petarbikic »

Trcim po atletskoj stazi.Trcao bi ja i intezivnije al kao sto vidis ni zagrejati se ne mogu :D
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Такве болове сам имао када сам трчао по асфалту. Када сам трчао по земљи нисам имао проблема. Колико је атлетска стаза тврда?
petarbikic
Novi član
Novi član

Post od petarbikic »

Meksa je od betona i asfalta,al trava je trava :)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Онда ти остаје да пробаш џогирање по трави.

Можеш да пробаш терапију магнетом. Потребан ти је један већи и веома јак магнет који би по цео дан и ноћ носио на мишићу. Вероватно би ти решио проблем за месец-два.
Odgovori