Cvorovi

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
TeodoraSpasojevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 04, 2015 10:45 pm

Cvorovi

Post od TeodoraSpasojevic »

Imam 14 godina i htela bih da vas pitam nesto.Meni se ispod koze na nekim "mesnatim" mestima poput ruke nalazi pregrst nekakvih kvrgica, cvorova, sta ja znam..Na jednom mestu,blizu pazuha imam jednu kvrzicu velicine zrna kikirikija..Kada pritisnem ne boli, ali mogu bukvalno kroz prste da je valjam, ali nije izbocena...Imam jos jednu na drugoj ruci ispod pazuha kao zrno graska, i isto sve kao i sa prethodnom. Da li se sa mnom nesto ozbiljno desava ili sam utripovala? MOOOLIM VAS, POMOC, POLUDECU :P :o :o :o :cry: :cry: :oops:
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Cvorovi

Post od aaaca »

То су масне наслаге испод коже. Кажу да не знају узрок такве појаве. Мени се чини да је узрок проблема то што масноћа не може да изађе кроз кожу као што је нормално. Онда почне да се нагомилава испод коже и ето квргице. Сада је питање зашто та масноћа не може да изађе. Можда не пијеш довољно воде. Можда ти је кожа много сува јер је превише переш.
TeodoraSpasojevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 04, 2015 10:45 pm

Post od TeodoraSpasojevic »

Ako je tako,onda je zbog vode najpre, zato sto bas slabo pijem vodu, mozda 4-5 casa na dan, a treba 8 najmanje. Prosto cekam da ozednim, ne osecam neku preku potrebu za vodom cesto.Hvala na odgovoru
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Довољна количина попијене воде зависи од телесне масе. Погледај шта сам о томе писао на мом сајту www .aca .rs у Савети, Здравље па под Вода...
Odgovori