Znojenje ispod jednog pazuha

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
SS1984
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 16, 2007 2:35 pm

Znojenje ispod jednog pazuha

Post od SS1984 »

Pozdrav.

U poslednjih 10dana poceo sam prekomerno da se znojim ispod jednog pazuha. Naime, ranije se nisam znojio skoro uopste, a sada ispod jednog pazuha imam malu mrljicu 4cm u precniku mozda ispod drugog duplo vecu i tako svaki dan.

Poceo sam da koristim i antiperspirant ali uopste ne pomaze.

Nocu se inace ne ynojim tako da je ujutru suvo i kad se ne znojim sve je ok ali kad pocnem da se znojim ispod desnog pazuha krece poplava.

Je l znate mozda do cega bi moglo biti...na internetu se mogu videti svakakve stvari...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Znojenje ispod jednog pazuha

Post od aaaca »

Кажеш да имаш "мрље" испод оба пазуха. Да ли се то знојиш испод оба пазуха или само једног као што си написао у наслову?
SS1984
Novi član
Novi član

Post od SS1984 »

Znojim se ispod oba ali ispod desnog se odjednom znojim nekoliko puta vise.

Nocas sam spavao u majici da vidim da li cu da se probudim sa mrljom ispod pazuha i nisam, sto znaci da se nocu ne znojim uospte, ali, u toku dana kad pocnem da se znojim desnog pazuha mi je ogroman krug, a ispod levog mnogo manji (postoji, ali je manji).

Zbog svega toga sam i nervozan pa mi se znoje i dlanovi i stopala (doduse podjednako sa obe strane), samo je eto ispod desnog pazuha poplava iz nekog razloga.
SS1984
Novi član
Novi član

Post od SS1984 »

Jos nekoliko stvari koje ne znam da li su bitne. Na toj desnoj ruci sam pre 20 dana dobio celulitis nakon sto sam primio vakcinu tetanusa pa sam uzimao clyndamicin 10 dana.

Nakon sto je to proslo, pre 12 dana nakon kupanja sam stavio prvi put caletov dezodorans rexonu i ispod tog desnog pazuha mi se pojavila mala crvena kvrzica koja je bolela na dodir. Ona je u narednih 5 dana menjala mesto ali je i dalje bolelo na dodir i bas u to vreme mi se cini da se pojavilo to pojacano znojenje (iako nisam siguran jer nije bilo ovako vruce do nedavno). Medjutim, nakon 7 dana taj bol i crvena kvrzica ispod pazuha su potpuno nestali, a pojacano znojenje se nastavilo.

Eto, napisah roman...hvala ti puno
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Имао си толико опасних ствари протеклих дана а бринеш се због појачаног знојења на једном пазуху. Баш чудно.

И не знам зашто мислиш да знојне жлезде у оба пазуха морају да буду симетричне.
SS1984
Novi član
Novi član

Post od SS1984 »

Sta sam imao toliko opasno? :O Mislim...celulitis moze biti gadan, ali sam uhvatio odmah i antibiotici resavaju.

A za ovo sam se iscimao jer sam googlao kao idiot i video da je asimetricno znojenje rezultat neuroloskih problema, lezija, tumora sta god...

J***eni internet...

Pa bih da proverim da li je jos neko to imao.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Целулитис је прилично опасан. А тетанус? Зашто си примио вакцину?
SS1984
Novi član
Novi član

Post od SS1984 »

Posekao sam se kad sam otvarao na konzervu tunjevine i umesto da iskuliram i ne radim nista ja odem u Clinica Novu u Visegradskoj valjda i oni mi daju tetalpan ali mislim da je pocela da mi daje, pa spustila iglu pa onda nastavila posle 10ak sekundi i tako zakacim Celulitis.

Znaci, ne idite nikada u Clinicu Novu, nikada!!!

Nego, mene i dalje brine to zasto se mnogo vise znojim ispod desnog pazuha. Nocu se ne znojim uopste i nemam nikakve mrlje, ali kad pocnem da se znojim, mnogo vise je ispod desnog.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

А да сачекаш месец-два да ти се организам смири од вакцине и антибиотика?
SS1984
Novi član
Novi član

Post od SS1984 »

Pa ok to...al ne vidim kakve vakcina ima veze sa pojacanim znojenjem...doduse u tom periodu mi deluje da je to pocelo, al opet...ne vidim vezu.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Многи не виде ни везу између вакцина и менталних обољења код деце, али се она ипак дешавају.
Odgovori