Postovanje,primoran sam da i ovde trazim pomoc.Ne osecam miris vise od godinu dana,obratio sam se doktoru,otisao kod ORL,dobio neku kombinaciju kapi sa kortikosteroidom i antibiotikom,miris se vratio na nedelju dana i opet nestao...I Avamys sprej sam koristio i nista...Sta da radim?
Bio sam navucen na kapi i to je pravilo problem,ali u opste ih ne koristim od kako imam problem.
Ne osetim miris jace od godinu dana
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Ne osetim miris jace od godinu dana
Да ли су ти радили брис из носа?
Ma nista,samo mi pregledao nos,nema polipa,blaga devijacija,ali nebi trebalo da utice na disanje,dao mi te kapi da koristim nedelju dana,da pijem aerius i avamys u nos nakon tih prvih kapi.
Posto imam problema sa alergijama,pa cak i neki alergijski oblik astme...
Otici cu ponovo i zahtevacu da mi uradi bris,snimi sinuse,da vidim sta ce onda biti.Tako danas svi doktori ofrlje rade,da je to neverovatno (cast izuzetcima)...
Posto imam problema sa alergijama,pa cak i neki alergijski oblik astme...
Otici cu ponovo i zahtevacu da mi uradi bris,snimi sinuse,da vidim sta ce onda biti.Tako danas svi doktori ofrlje rade,da je to neverovatno (cast izuzetcima)...
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Значи да ти је антибиотик дао напамет, офрље.
Чудно ми је да ти је антибиотик помогао или можда кортикостероид.
Пре него што наставиш са цимањем код лекара пробај следеће. Уместо лекова против алергије пробај са Полинолом. То је нешто као хомеопатски лек и знам многе којима сасвим лепо уклања проблеме са респираторним алергијама. Он се не гута него се постепено растапа у устима.
Што се тиче носа, пробај да га испираш воденим раствором соде бикарбоне: мала кашика на два деци млаке воде.
Чудно ми је да ти је антибиотик помогао или можда кортикостероид.
Пре него што наставиш са цимањем код лекара пробај следеће. Уместо лекова против алергије пробај са Полинолом. То је нешто као хомеопатски лек и знам многе којима сасвим лепо уклања проблеме са респираторним алергијама. Он се не гута него се постепено растапа у устима.
Што се тиче носа, пробај да га испираш воденим раствором соде бикарбоне: мала кашика на два деци млаке воде.