Postovanje,
Molim Vas za pomoc u razjasnjenju sta se desava sa prelomom podlaktice kod mog 10-godisnjeg sina. Pre mesec dana pri padu sa stepenica udario je rukom jako i konstatovan je prelom distalnog okrajka radijalne kosti desne ruke. Doktor je "namestio" kost i stavio gips koji je nosen 3 nedelje a onda na predlog doktora jos nedelju dana jer kost jos uvek nije srasla. Pre 5 dana gips je konacno skinut, i na nase pitanje da li treba da se obratomo fizijatru radi razradjivanja ruke doktor je rekao ne

. Medjutim mi smo dete prekjuce odveli fizijatru i ona je rekla (nakon pregledavanja snimaka) da ruka uopste nije lepo namestena,

da se vidi neki "stepinik"!! Da dodam, dete i dalje oseca bol pri jacem dodiru na mesto povrede, ili kada se ruka nadje u nekom nezgodnom polozaju, a i ima i vidljiv otok na tom istom mestu. Danas smo potrazili misljenje drugog ortopeda...(na istom odeljenju gde radi i doktor koji je namestio ruku) i receni nam je..da..kost nije srasla, ali on je mali raste pa ce vremenom srasti, za 2 do 3 meseca..Meni kao roditelju nista vise nije jasno, fizijatar savetuje da idemo za Beograd( Banjica, Tirsova..) dok ortoped kaze da nije potrebno.. MOLIM VAS POMOZITE..dete mi je preplaseno, ne sme siromah ni da mrdne ruku vise.
U prologu saljem scanirane snimke ruke
http://i60.tinypic.com/33wnwus.jpg
Unapred zahvalana Lukina MAMA