brijati ili ne

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
sveto
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 09, 2006 8:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

brijati ili ne

Post od sveto »

interesuje me misljenje,najpre strucno i ostala,a o tome da li je pozeljno kad je muskarac obrijan ispod pazuha,prvenstveno da li je to ispravno zbog higijenskihrazloga.
Takodje me interesuje da li je dobro obrijati se oko intimnih delova tela,(penisa,cmara..)posto se ja brijem,ponekad,ili je bolje depilacijom skinuti dlake.
Najvise me zanima cime je najbolje da se skinu dlake,ispod pazuha i..
bobo001
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm

Post od bobo001 »

Sveto,odlicno pitanje,narocito za ovo drugo!Nadam se da ce neko odgovoriti!!!
Nel lose krene i ne ide,razvucem osmeh i briga me!
Milder
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 04, 2006 3:59 pm

Post od Milder »

Sto se tice brijanja ispod pazuha: cim to radi vecina zena bez ikakvih problema, ne vidim zasto bi to bio problem za muskarce. Osim toga ja se brijem ispod pazuha (obicnim ziletom) vec preko 8 godina i nikada nisam imao ni najmanji problema. A mislim da bi i svaki muskarac radi higijenskih razloga trebao da se brije ispod pazuha, jer je znojenje, pa samim tim i smrad daleko manji kada je pazuh obrijan.
Sto se tice brijanje penisa: i penis redovno brijem. Desi mi se ponekad da mi se posle brijanja pojavi po nekoliko pufkica po penisu, ali brzo prodju. Inace nikavih drugih problema nisam imao, ako se i ovo sto sam naveo uopste moze nazvati problemom.
A za cmar stvarno neznam, to nikada nisam brijao.
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Koliko sam ja upucena, a tako i sebi to radim, najmanje stetno je koristiti brijac. Nikako ne bih preporucila depilaciju svih tih regija, zbog prevelike ostljivosti i limfnih zlezda koje se mogu depilacijom iritirati!!

Vrlo pohvalno za jednog muskarca da "shisha shishke ispod mishke"!!! :wink:

P.S. Takodje se ne preporucuje ni stavljanje bilo kakvog dezodoransa bar nekoliko sati nakon brijanja!!!!

Pozdrav
"Dannnina"
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 06, 2006 7:29 pm

Post od "Dannnina" »

Brijanje vam samo moze doneti lagodnosti u smislu da daje neki osecaj vece cistoce,a moze vas i spasiti svrabova intimnih delova ako ste ih imali :D sem ako nekom bas nicanje dlacica posle brijanja ne donese svrabove :oops:

Depilacija je rizicna zbog moguce upale zlezda koja se moze jako pogorsati,a narocito nije preporucljivo za pazuh. Opet,puno njih to radi.

Momci svaka cast i samo napred! :D
Pishta
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 28, 2006 5:57 pm

Post od Pishta »

Evo ja sam takodjer muško i samo sam htio reći da se brijem ispod pazuha već 2 godine i nema nikakvih proplema što se tog tiće, jedino me nekad zna malo peckat kad koristim dezodorans ali inaće sve uredu. Što se tiče čmara i penisa to još nisam pokušavao tako da na to nebi znao osgovoriti.
Milder
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 04, 2006 3:59 pm

Post od Milder »

Sto se tice svrabova, ja sam imao uzasne svrabove prvi dan posto sam prvi put u zivotu obrijao penis. Ali posle toga mi se koza navikla i nisam imao nekog veceg peckanja ili svrabova. Jedino zimi kada je bas hladno, ali tada dobro utoplim "rizicno podrucje" tako da ni tada nemam problema :lol: :lol: :lol:
Dzibily
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 15, 2006 5:02 pm

Post od Dzibily »

Prvo da pohvalim ove muskarce koji su odlucili da malo ipak poodmaknu od zatucanih "muskarcina". Podrzavam iz mnogo razloga. Jedino sta vam mogu reci sa sigurnoscu kao zensko koje se tim "bavi" vec dugo,je da je u tim djelovima mnogo bolja varijanta brijac. Depilacija jeste da daje duzi efekat ali sa njom cesto dolazi do urastanja dlacica sto nije ni malo fino,a ponekad zna i da se zakomplikuje.
majasam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 19, 2005 6:24 pm

aa

Post od majasam »

Sveto, sveto....posto su ti obje poruke slicnog karaktera...ne znam da li da pomislim kako se ti samo salis sa ovim forumom!
Mozda malo? Hm...
Makar se zahvali ljudima koji se trude da ti daju odgovore..bez obzira dali si ti ozbiljan ili ne!
drug
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 02, 2006 11:24 am

brijanje intime

Post od drug »

naravno da treba brijati ispod pazuha i penis i testise, ali cmar ne jer mozes iziritirati hemoroide. brijanjem oko penisa se postize vizuelni efekat povecanja.
stendec
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 18, 2006 9:36 am

Post od stendec »

brate ja se brijem ispod pazuha i penis kao i oko njega, ali ne klasicnim brijacem, nego masinicom sa uloskom na 2mm. Mislim sama pomisao na to da mi se nesto tako ostro, poput brijaca, mota okolo... :) ma ne ne ne
Masinicom postizem isti efekat (vizuelni i higijenski) a nema urastanja dlaka i ostalh gluposti...
Odgovori