Imam dvadeset i nesto godina i ne mogu da prevucem kozicu. Da li je samo fimoza ili treba raditi na frenulumu ne znam. Jako me plasi ta operacija. Ubod igle i da li ce boleti dok sece. Mislio sam da prikupim love i da idem kod privatnika sa totalnom anestezijom, al sta ako budem osecao dok spavam? Da li je to uopste moguce?
Zbog godina, kod lekara me je sramota da idem. Sramota me da pomislim a kamoli da odem u operaciju svim tim ljudima pred oci. Mislim da ni lekara nebi smeo pogledati u oci i reci koji je problem. A sto sam stariji ta sramota je sve veca i zacarani krug je sve veci. Da napomenem da kod lekara idem za bilo koji problem sem ovaj.
Do pre par godina ovo mi nije uticalo na zivot al sad itekako utice. Devojkama koje mi se dopadnu (i ja njima) ne prilazim zbog ovog razloga. Sta da im kazem kad dodje do trenutka za intimni odnos... "e znas sta ne svidjas mi se vise"... mislim da razumete poentu
Zbog osetljivosti glans ne smem da pipnem. Krenem vezbe pa kad dotaknem glans odmah prestanem zbog osetljivosti.
Higijenu odrzavam koliko mogu ali me iritira sto ne mogu maksimalno oprati.
Najvise bih voleo kad bi mogli da me uspavaju uz anesteziju ali ne smem da odem.
Za ovaj moj problem dosad nikome nisam rekao. Sramota me i svojima da kazem i trazim pomoc i savet. Verovatno bi me vezali i odveli pravo na operacioni sto.
Tako da imam zacarani krug od uboda igle i operacije, komplikacija koje mogu nastati posle operacije, osetljivost glansa zbog kog se ne usudjujem da vezbam, i godine zbog kojih ne smem da idem i potrazim pomoc (sto sam stariji sve je jace)
Znam da bi se nasao neko ko ce reci "Kako da ti pomognemo kad ni sam sebi neces da pomognes". Ja zelim al ne smem
Al ako moze neki savet kako resiti i sta raditi

MOLIM ZA POMOC!!
P.S. Ako mogu ovde ili privatna poruka, klinike ili drzavne bolnice gde je najbolje odraditi. Mozda me znanje da sam u sigurnim rukama ohrabri