Verrucae Planae Juveniles

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
lil_devil93
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 19, 2015 7:01 pm

Verrucae Planae Juveniles

Post od lil_devil93 »

Verrucae Planae Juveniles ili na srpskom mladalačke bradavice. Skoro 99% sam sigurna da ih imam u par komada, na očnom kapku, ispod kraja obrve i sa strane jagodice. U početku je bila samo jedna, međutim u zadnje 2-3 godine se pojavilo još par. Bila sam kod dermatologa u Džordža Vašingtona i rečeno mi je poprilično neljubazno ''To su verovatno gljivice, maži dva puta dnevno Daktanolom''. E sad, na stranu neprofesionalnost pregleda gde doktorka nije ni pogledala izbliza šta je, a kamo li lupom ili nečim, i na stranu ''verovatno'' :roll: , reč koju nikada ne želite čuti u dijagnozi svoga doktora, krenula sam sa terapijom Daktanolom. Međutim počelo je da me svrbi u tom predelu, iritirale su mi se i oči, pojavilo se blago crvenilo, pa sam prestala.

Sve u svemu, pretraživala sam po internetu i došla do zaključka, prema slikama, da je to definitivno Verrucae Planae Juveniles, pa me interesuje šta mogu da radim po pitanju njih, jer sam počela da brinem kad god nanosim puder preko ili na kapak senku da ih ne raznesem još dodatno.

Hvala unapred na odgovoru!!! :wink:
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Verrucae Planae Juveniles

Post od aaaca »

Можеш да пробаш са Ацикловир кремом против вируса или неку домаћи варијанту са белим луком, соком младе смокве или шта друго.
Odgovori