Treba mi pomoc u vezi sa mojim problemom!
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 25, 2015 1:31 pm
Treba mi pomoc u vezi sa mojim problemom!
Dobar dan.Imam jako velik problem sa suvom kozom i crvenilom koje se najvise manifestuje na celu.Moram napomenuti da , uz to crvenilo po celu , imam dosta sitnih bubuljica koje su skoncentrisane ponajvise na prednjem delu cela dok ih sa strane ima manje.Rekli su mi da je to blazi oblik seboreje i davali mi razne kreme,meleme ali nista nije pomoglo.Zanima me da li neko ima slican problem kao i ja i kako izlazi na kraj sa time.
P.S.U prilog vam ostavljam svoju sliku kako biste mogli i vizuelno da vidite kakav problem ja imam.
[img][img]http://s23.postimg.org/ixmo8k8mv/IMG_20150325_131925.jpg[/img][/img]
P.S.U prilog vam ostavljam svoju sliku kako biste mogli i vizuelno da vidite kakav problem ja imam.
[img][img]http://s23.postimg.org/ixmo8k8mv/IMG_20150325_131925.jpg[/img][/img]
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Treba mi pomoc u vezi sa mojim problemom!
Такви проблеми најчешће су везани за храну. У питању може да буде реакција на капу, шампон, зној, али највише пажње треба обратити на исхрану. Хемија из хране оптерећује јетру и онда се токсини преко коже избацују и настаје проблем.
Potpuno te razumem, sigurno estetski predstavlja najveći problem, bar je sa mnom tako bilo.. meni se pre oko 3 meseca stanje odjednom užasno pogoršalo sa kožom nosa, godina imam skoro kao i ti, a muku i dalje mučim sa crvenilom, popucalim kapilarima i užasno suvom kožom koja se (koliko vidim kao i kod tebe) peruta u većim količinama (pogotovo kad okvasim kožu).
Imao sam momenata kada nisam znao šta da radim, bilo je ultra crveno i od raznih krema, pantenola i sl. zapušile su se pore pa je na sve to još peklo, bolelo na dodir i izgledalo kao da je nos otekao
Onda sam nedavno prekinuo da "trpam" sve živo po ceo dan, da perem kožu svaki čas i da se nerviram non stop, pa se bar malo smirilo sad, ali i dalje se borim sa tim.. kod mene je kao rosacea, ali i tvoj problem je tu negde. Da ti predložim ne mogu ništa, jer ni meni ništa nije pomagalo za moje užasno stanje kože (sad na svoju ruku malo mažem Avene antirogeours, čisto da mažem nešto) samo budi strpljiv, ili ćeš naći nešto blago za tvoju kožu ili će se smiriti samo od sebe
Imao sam momenata kada nisam znao šta da radim, bilo je ultra crveno i od raznih krema, pantenola i sl. zapušile su se pore pa je na sve to još peklo, bolelo na dodir i izgledalo kao da je nos otekao

Onda sam nedavno prekinuo da "trpam" sve živo po ceo dan, da perem kožu svaki čas i da se nerviram non stop, pa se bar malo smirilo sad, ali i dalje se borim sa tim.. kod mene je kao rosacea, ali i tvoj problem je tu negde. Da ti predložim ne mogu ništa, jer ni meni ništa nije pomagalo za moje užasno stanje kože (sad na svoju ruku malo mažem Avene antirogeours, čisto da mažem nešto) samo budi strpljiv, ili ćeš naći nešto blago za tvoju kožu ili će se smiriti samo od sebe

Dugo sam uspesno koristio Elidel krem za takav problem ... zadnjih godinu dana koristim 24h de-stress comfort balm i za sad nemam problema
Imao sam takav problem po licu oko nosa, obrva i središnji deo čela ... Dugo sam uspesno koristio Elidel krem za takav problem ... zadnjih godinu dana koristim 24h de-stress comfort balm i za sad nemam problema
Da ne otvaram novu temu, pisacu ovde...Moj problem je na celu. Pre nekoliko meseci pojavio se mali otok iz koga je izasla neka zuta tecnost, posle cega se stvorila krasta i izgledalo je kao da je zaraslo. Medjutim, ostalo je nekako malo ispupceno na tom mestu. To je tako stajalo, u sredini roze, a oko toga belo i s vremena na vreme je iz toga izlazila zuta tecnost i krv. Pre neki dan se to ponovo desilo, s tim sto je sad izaslo mnogo krvi. Bila sam kod doktorke. Dala mi je neku mast, ali je rekla da ne zna sta je to i od cega moze biti..
Pa ako neko zna ili je imao problema sa tim, neka se javi.. 

-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Maj 12, 2015 6:45 pm
[/img]
[/img]
[/img][/img]http://imageshack.com/a/img537/8985/DUZiDO.jpg[/img][/img]
Molim da mi neko kaze sta je ovo. Pocelo je sa par pjegica na ljevoj strani vrata a kroz pola godine se pocelo siriti i na desnoj i ljevoj strani vrata tako i po ledjima i trupu! Hvala unaprijed!!

[/img][/img]http://imageshack.com/a/img537/8985/DUZiDO.jpg[/img][/img]
Molim da mi neko kaze sta je ovo. Pocelo je sa par pjegica na ljevoj strani vrata a kroz pola godine se pocelo siriti i na desnoj i ljevoj strani vrata tako i po ledjima i trupu! Hvala unaprijed!!
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Снимак је веома лош. Делује као да је ојед у питању.
-
- Novi član
Evo jos jedna malo bolje vidljiva,molim za pomoc jer se pocelo siriti ! Hvala
https://imageshack.us/i/ipVwoMHPj
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Да ли је кожа издигнута на тим местима где је црвенило?
-
- Novi član
Da blago je izdignuta!
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Онда је највероватније гљивична инфекција коју си некако успео да покупиш али може да буде и јака алергија на гардеробу.
Пробај део црвенила да мажеш Канестен кремом, а део да тапкаш ватом натопљеном воденим раствором соде бикарбоне (пуна мала кашика у два деци воде). После два-три дана требало би да се покаже шта је делотворније. Ако имаш српљења могао би да пробаш и са још једном кремом против гљивица али мораш да водиш рачуна да иста места мажеш истим препаратима да би закључио шта врши посао.
Креме се мажу два-три пута дневно (провери у упутству), а сода бикарбона треба да се наноси бар десетак пута дневно.
Пробај део црвенила да мажеш Канестен кремом, а део да тапкаш ватом натопљеном воденим раствором соде бикарбоне (пуна мала кашика у два деци воде). После два-три дана требало би да се покаже шта је делотворније. Ако имаш српљења могао би да пробаш и са још једном кремом против гљивица али мораш да водиш рачуна да иста места мажеш истим препаратима да би закључио шта врши посао.
Креме се мажу два-три пута дневно (провери у упутству), а сода бикарбона треба да се наноси бар десетак пута дневно.