Crvenilo koze

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
maxima139
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 15, 2012 8:46 pm

Crvenilo koze

Post od maxima139 »

Vec dve godine imam crvenu kozu na grudnoj kosti, na delu izmedju grudi i vrata. Crvenilo se pojacava na suncu i na toploti. Nista me ne svrbi, samo mi smeta estetski.
Kad na moru pocrnim crvenilo se uopste ne primecuje. Da li neko moze da mi kaze kako i cime da tretiram to crvenilo da bi nestalo. Hvala unapred!
Maxima
stronghair
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 19, 2012 12:56 am

Re: Crvenilo koze

Post od stronghair »

Glupo pitanja, pa covece sta cekas 2 godina, idi do dermatologa nekog da ti nesto prepise ili uradi neki tretman :oops:
Tanjoas
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 12, 2012 8:48 am

Post od Tanjoas »

maxima139 napisao:Vec dve godine imam crvenu kozu na grudnoj kosti, na delu izmedju grudi i vrata. Crvenilo se pojacava na suncu i na toploti. Nista me ne svrbi, samo mi smeta estetski.
Kad na moru pocrnim crvenilo se uopste ne primecuje. Da li neko moze da mi kaze kako i cime da tretiram to crvenilo da bi nestalo. Hvala unapred!
Maxima
Zdravo, već nekoliko godina imam isti, čak veći problem. Jako izrazeno crvenilo, kao fleke, pojavi se u predelu grudne kosti, na vratu, dobar dio na licu (npr.jedan dio na bradi jedan dio na 1 obrazu), zatim uvijek na lijevom koljenu i na leđima ogroman crveni krug se pojavi... Razlog pojavljivanja je često vrućina, izlaganje suncu, nervoza, ali u većini slučajeva IZ ČISTA MIRA SE POJAVI. probavala sam sve i svašta, išla raznim stručnjacima-svi su imali isti odg.- NE ZNAMO ŠTA TI je -dobijem mast sinopen, neke inekcije(kominuju neke 2 u 1) i obično neke tablete protiv aalergije) , tipa pokušaj s ovim ili s onim... Strašno, ne znam više šta da radim i kome da se obratim. S vremena na vrjeme, kroz pola godine te crvene fleke postanu kao "šmirg papir" crvene grube i jakooo svrbe!!!
Goran1988
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 13, 2015 8:45 pm

Post od Goran1988 »

Tanjoas napisao:
maxima139 napisao:Vec dve godine imam crvenu kozu na grudnoj kosti, na delu izmedju grudi i vrata. Crvenilo se pojacava na suncu i na toploti. Nista me ne svrbi, samo mi smeta estetski.
Maxima
Zdravo, već nekoliko godina imam isti, čak veći problem. Jako izrazeno crvenilo, kao fleke, pojavi se u predelu grudne kosti, na vratu, dobar dio na licu (npr.jedan dio na bradi jedan dio na 1 obrazu), zatim uvijek na lijevom koljenu i na leđima ogroman crveni krug se pojavi... Razlog pojavljivanja je često vrućina, izlaganje suncu, nervoza, ali u većini slučajeva IZ ČISTA MIRA SE POJAVI. probavala sam sve i svašta, išla raznim stručnjacima-svi su imali isti odg.- NE ZNAMO ŠTA TI je -dobijem mast sinopen, neke inekcije(kominuju neke 2 u 1) i obično neke tablete protiv aalergije) , tipa pokušaj s ovim ili s onim... Strašno, ne znam više šta da radim i kome da se obratim. S vremena na vrjeme, kroz pola godine te crvene fleke postanu kao "šmirg papir" crvene grube i jakooo svrbe!!!
Zdravo svima, isto vec 15 godina imam isti problem a imam 26, samo da vam kazem za to ne postoji lek, nego samo miran i zdrav zivot, ko moze neka proba, ne treba uzimati nikakve lekove i injekcije, razumem kako vam je, ali ne morate da upadate u depresiju zbog toga, samo lagano...
Odgovori