svrab pa bol u malom noznom prstu
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
svrab pa bol u malom noznom prstu
E ovako, pre desetak dana sam udario u predmet kuci nesvesno malim moznim prstom i otpao mi je deo nokta,sve je bilo ok,mozda ovo nema veze sa tim, i juce kad sam se probudio nesto sam bzvz cackao taj malo prsto oko nokta,otisao sam na posao i kad sam se vratio imao sam bas svrab tako gde pocinje nokat i imao sam mali plik kao da me je ujeo komarac i posle par sati poceo je da me boli palac kao da sam ga uganuo ili slomio,sta moze da bude? Da napomenem da sam na toj nozi i imao gljivice
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: svrab pa bol u malom noznom prstu
Када отпадне нокат или се деси какво оштећење коже то представља отворена врата за разне инфекције. Па још када си имао гљивичну инфекцију...
Било би добро да ти лекар то прегледа, а свакако би требао да сваки дан бар један пут дневно по пола сата држиш стопала у млаком и јаком воденом раствору соде бикарбоне (супена кашика соде бикарбоне на литар воде).
Било би добро да ти лекар то прегледа, а свакако би требао да сваки дан бар један пут дневно по пола сата држиш стопала у млаком и јаком воденом раствору соде бикарбоне (супена кашика соде бикарбоне на литар воде).