Cudan osip posle bolesti

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
peki99
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 05, 2014 6:28 pm

Cudan osip posle bolesti

Post od peki99 »

Pozdrav svima
Imao sam visoku temperaturu cele prosle nedelje (od cetvrtka do cetvrtka) za sta se ispostavilo da je bio virus. Mislili su da je mononukleoza, ali su analize krv iz vene pokazale da nije. JUce mi je prosao i kasalj kao poslenji simtom virusa, medjutim uvece se pojavilo nesto novo.
Ispod brade me je jako svrbelo, ja sam se cesao i primetio crvenilo i plik. Isprao sam to mesto i celo lice i to se povuklo.
Medjutim u toku noci, i ceo dan danas pojavljuju mi se na potpuno nasumicnim delovima tela plikovi nalik na one od ujeda komarca. Razlicitih su velicina, izuzetno svrbe. Posle kratkog vrmena potpuno nestanu, kao da ih nikada nije bilo tu i pojave se na drugom nasumincom mestu. Kada ih namazem hiper-hama gelom jos brze nestanu i ne svrbe. Na cesanje ne bole, ponasaju se potpuno isto kao ujedi komaraca.
Inace nisam alergican ni na sta, boginje sam prelezao. poslednji put sam neki osip imao pre 8 god tj u 1. razredu ali tada je bilo drugacije, crvenilo po celim nogama i ledjima koje je peklo, tada su mi radili alergo test i opet nista nisu pronasli, secam se da su me stavili na neku dijetu i to je bilo to, proslo je za 2-3 dana.
Nemam nikakvih drugih tegoba, osecam se skroz dobro i od sutra krecem u skolu(ako se ovo ne pogorsa do nekih ekstremnih razmera)
Zanima me samo da li neko naslucuje sta je ovo, mada sam mislio da se sutra ipak javim i lekaru
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Cudan osip posle bolesti

Post od aaaca »

Личи на овчије богиње.
Odgovori