Opadanje brade

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
sejuani
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 13, 2015 2:30 pm

Opadanje brade

Post od sejuani »

Pozdrav svima. Evo hteo bih da podelim sa vama moj visemesecni problem. Prosle godine u junu pojavio mi se pecat na bradi, u smislu da mi je sa tog mesta brada opala i na jos nekim mestima po koja dlacica. Sve je to pocelo posle onih poplava. Asmaticar sam i od juna, posle poplava, imunitet mi se bukvalno srozao kao nikad i odmah u tom periodu pojavio mi se pecat na bradi. Asmu sam izlecio jos pre deset godina, alergijsku. I od tad pa sve do juna nisam imao ni jedan problem. Isao sam kod dermatologa za bradu iiiiiiiii nista.. Vadio sam krv, urin, isao kod pulmologa, a brade i dalje nema na tom mestu.. Moze neko da mi da neki savet??
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Opadanje brade

Post od aaaca »

Имаш ли још какве промене или црвенило на кожи лица или врата?
sejuani
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 13, 2015 2:30 pm

Post od sejuani »

Nista. Samo pecat na kome nema tamnih dlaka, samo bele koje se jedva vide.. Ali vec mesecima je tako..
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Можеш да пробаш неко време да утрљаваш Канестен крему у тај печат. Гљивице хоће тако да се понашају.
Odgovori