problem sa levi testisom
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
problem sa levi testisom
Moj problem je poceo pre tri nedelje. Primetio sam da mi je levi testis uvecan u odnosu na desni i da imam neke svetlo, svetlo zute grumuljice u spermi. Obratio sam se urologu. Urolog me pregledao, bez ultra zvuka i rekao mi da imam upalu neke zlezde na testisu i prepisao mi da pijem sedam dana dva puta dnevno divicin i posle mi produzio terapiju na hemomicin i kada sam bio na kontroli, rekao je da mu deluje da je sve u redu, zakazao mi krajem maja ultrazvucni pregled.. Medjutim ja ne primecujem da mi se stanje nesto znatno popravilo. Prednji deo levog testisa mi je i dalje nekako uvecan i osetljiv, a i dalje imam zuckaste grumuljice u spermi. Interesuje me. Da li da odem u privatnu kliniku i uradim rezulatat spermokulture? Da li ovo treba da me zabrine i sta vi mislite??
Re: problem sa levi testisom
Imao sam kontrolni pregled. I rekao mi je da je sve ok. Pio sam sedam dana dovicin i tri dana hemomicin. Zakazan mi je ultra zvuk. Ali te zute grumuljice u spermi me zbunjuju. Od cega to moze da bude?? Jel utice mozda na to hrana, nacin zivota, cigare.. Sta?? Da uzmem neke vitamine i koje??
Re: problem sa levi testisom
Pozdrav,
Moj ti je savet da odeš kod privatnog urologa - jeste da košta malo više ali posle možeš da budeš miran i siguran. Ispričaj mu sve do detalja i to je to, nemaš brige.
I vidi da promeniš malo životne navike što se tiče ishrane, više voća, kikirikija, indijskog i brazilskog oraha, salate, fizičke aktivnosti, itd.
Moj ti je savet da odeš kod privatnog urologa - jeste da košta malo više ali posle možeš da budeš miran i siguran. Ispričaj mu sve do detalja i to je to, nemaš brige.
I vidi da promeniš malo životne navike što se tiče ishrane, više voća, kikirikija, indijskog i brazilskog oraha, salate, fizičke aktivnosti, itd.