Rozacea
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 20, 2014 9:01 pm
Rozacea
Pozdrav, ljudi imam rozaceu od svoje 8 godine, imam konstantno crvenilo na levo obrazu dok na desnom imam i nemam valjda na levoj imam vise iz razloga sto tako spavam, ovaj zanima me da li je neko pronasao lek za ovo cudo, ja sam zakazao tretman laserom, takodje me zanima sta mislite o laserima, da li je to nekom pomoglo, radi se o IPL laseru, javljam svima koje zanima sta posle tretmana, a ako se neko izlecio nek meni javi ili da mi da neki savet ?
-
- Novi član
Re: Rozacea
Bio sam danas u ordinaciji, zakazali su mi tretman za nedelju dana, bio sam kremu atopic da smiri upalu i onda IPL, kazu da imam realne sanse, sad videcemo.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Нек' је са срећом.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Резултати?
-
- Novi član
Sad koristim ulje cajevca i mislim da se crvenilo uklonilo bar za 70 %
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Одлично!
-
- Novi član
hvala ti aco, mnogo si mi pomogao.
Kako sam nasao na jednom forumu, terapija cajevcem traje 12 nedelja, ja sam u sedmoj nedelji i vec vidim veliko poboljsanje, izjutra kad ustanem lice mi je potpuno belo, pomalo mi se lice zacrveni kad izadjem na sunce, svako ko boluje od ove bolesti, neka mi se slobodno javi, mogu da mu dam neki savet ili da mu posaljem neke slike, kakvo je meni lice bilo onda a kakvo sad.
Kako sam nasao na jednom forumu, terapija cajevcem traje 12 nedelja, ja sam u sedmoj nedelji i vec vidim veliko poboljsanje, izjutra kad ustanem lice mi je potpuno belo, pomalo mi se lice zacrveni kad izadjem na sunce, svako ko boluje od ove bolesti, neka mi se slobodno javi, mogu da mu dam neki savet ili da mu posaljem neke slike, kakvo je meni lice bilo onda a kakvo sad.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Драго ми је што сам ти помогао, али бих волео да знам како сам ти помогао?