U nedjelju sam osjetio blago peckanje i nelagodu dok mokrim, posebno pri kraju. Dva dana kasnije ponovila se ista stvar, samo što je u utorak izašlo nekoliko kapi krvi (nije onako gusto kao krv, ali je crvenkasto; nešto što nikad prije nisam imao). Evo slika: http://oi59.tinypic.com/2hge1r6.jpg
A jučer sam tijekom mokrenja izbacio grumenčić krvi, sačuvao sam ga štapićem za uho. Slika: http://oi59.tinypic.com/282qiqx.jpg (znam da se slabo vidi, loša mi je kamera; ovo tamnije je to o čemu govorim)
Ima li itko bilo što reći oko ovoga prije nego odem doktoru?
Krv i peckanje pri kraju mokrenja
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Krv i peckanje pri kraju mokrenja
Надам се да си већ био код лекара. Вероватно се ради о јакој упали бешике а можда и бубрега.
Ok, evo neobične stvari. Od subote ne mokrim krv (ako je ono bila opće krv), a opće me više ne pecka pri mokrenju. Prošlog je tjedna mokraća bila skoro uvijek žuta, a pri kraju ta crvenkasta boja, a sad je 'normalne' bijele boje, sa laganim primjesama žute, nema traga krvi ili ikakvom peckanju.aaaca napisao:Надам се да си већ био код лекара. Вероватно се ради о јакој упали бешике а можда и бубрега.
Ignorirati ono što je bilo i nastaviti dalje ili ipak ići liječniku? Stvarno izgleda kao da nikad ništa nije bilo.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Можда је био песак у питању. Да онај груменчић крви није био каменчић?
Može biti, nije djelovalo samo kao mokraća.aaaca napisao:Можда је био песак у питању. Да онај груменчић крви није био каменчић?
Glupo pitanje, znam, ali moram li ići liječniku? (ne znam što bih sve napravio da ne moram, to mi je toliki psihički napor)
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Било би добро да се уради анализа урина и уринокултура. То може и приватно, директно у лабораторији. После тога се може знати да ли је лекар неопходан.
Колико течности пијеш и шта све пијеш?
4-5 čaša vode dnevno, malo više ako se izlažem fizičkoj aktivnosti. Alkohol nisam okusio od 19. ožujka, ali i tada u relativno maloj količini. Popijem s vremena na vrijeme kolu, najviše dvaput tjedno. To bi bilo to.aaaca napisao:Било би добро да се уради анализа урина и уринокултура. То може и приватно, директно у лабораторији. После тога се може знати да ли је лекар неопходан.

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Треба постепено да повећаваш унету воду у организам. Минимум је 3dl на 10kg телесне масе. Треба да пијеш негазирану и слабоминералну воду.