Lasersko uklanjanje žlijezda znojnica

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Zlanita
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 12, 2015 6:55 pm

Lasersko uklanjanje žlijezda znojnica

Post od Zlanita »

Pozdrav svima!
Iz Hrvatske sam i imam problem prekomjernog znojenja ispod pazuha. To znači znojenje bilo kada, ne bude mi uopće vruće no ja se znojim. Kad sam pod stresom tada se jaaako znojim, ali i kad nisam bezveze se znojim.

Uglavnom sada postoji lasersko uklanjanje žlijezda znojnica koje nije opasno i može biti trajno rješenje. Kod nas u Hrv je to duplo skuplje nego kod vas. Kod nas je oko 7500kn a kod Vas oko 3000.

Pretraživala sam po internetu gdje bi se to moglo u Srbiji obaviti i naišla sam na kliniku u Kragujevcu koji mi je jako daleko. Zanima me znate li neke klinike u Srbiji oko Novog Sada i na toj strani? Ima li tko kakvih iskustava? Kako da uopće nađem neke klinike u blizini?

Unaprijed zahvaljujem na odgovorima :)
Zlanita
Novi član
Novi član

Re: Lasersko uklanjanje žlijezda znojnica

Post od Zlanita »

Evo pomogla sam samoj sebi pa ako nekoga zanima evo:

http://www.virtualnigrad.com/Poliklinik ... show-26310

:)

Smart lipo laser, kao poslednja reč u kada je u pitanju laserska liposukcija, pokazao se efikasan i pri rešavanju problema prekomernog znojenja, pa je laserska lipoliza je sve popularnija i traženija procedura, pre svega zbog svoje jednostavnosti, sigurnosti i efikasnosti.

U uslovima lokalne tumescentne anestezije i blage sedacije, regije pazuha tretiraju se laserskim zrakom koji razara znojne žlezde, značajno redukuje njihov broj i na taj način redukuje ukupnu količinu proizvedenog znoja. Intervencija se radi ambulantno i postižu se trajni rezultati u smanjenju prekomernog znojenja od 60-80 odsto.

Jedan od načina da se smanji intezitet znojenja je redukovanje znojnih žlezda. I tu se laser pokazao kao veoma koristan. Zapravo, u ovom slučaju se vrši laserska epilacija, odnosno trajno uklanjanje dlačica sa predela sklonih znojenju, recimo pazuha. Time se redukuju i znojne žlezde, a samim tim i količina znoja. Naročito se preporučuje kod pacijenata kod kojih je nakon epilacije drugim metodama došlo do upale gnojnih čvorića ispod kože, kako i predelu pazuha, tako i u preponama.

Rešite se svih neprijatnosti u vezi sa ovom neprijatnom pojavom, a najbolje rešenje Vam nudi poliklinika Pekić.
Zlanita
Novi član
Novi član

Re: Lasersko uklanjanje žlijezda znojnica

Post od Zlanita »

Evo pomogla sam samoj sebi pa ako nekoga zanima evo:

http://www.virtualnigrad.com/Poliklinik ... show-26310

:)

Smart lipo laser, kao poslednja reč u kada je u pitanju laserska liposukcija, pokazao se efikasan i pri rešavanju problema prekomernog znojenja, pa je laserska lipoliza je sve popularnija i traženija procedura, pre svega zbog svoje jednostavnosti, sigurnosti i efikasnosti.

U uslovima lokalne tumescentne anestezije i blage sedacije, regije pazuha tretiraju se laserskim zrakom koji razara znojne žlezde, značajno redukuje njihov broj i na taj način redukuje ukupnu količinu proizvedenog znoja. Intervencija se radi ambulantno i postižu se trajni rezultati u smanjenju prekomernog znojenja od 60-80 odsto.

Jedan od načina da se smanji intezitet znojenja je redukovanje znojnih žlezda. I tu se laser pokazao kao veoma koristan. Zapravo, u ovom slučaju se vrši laserska epilacija, odnosno trajno uklanjanje dlačica sa predela sklonih znojenju, recimo pazuha. Time se redukuju i znojne žlezde, a samim tim i količina znoja. Naročito se preporučuje kod pacijenata kod kojih je nakon epilacije drugim metodama došlo do upale gnojnih čvorića ispod kože, kako i predelu pazuha, tako i u preponama.

Rešite se svih neprijatnosti u vezi sa ovom neprijatnom pojavom, a najbolje rešenje Vam nudi poliklinika Pekić.
Odgovori