Crvenilo sa sitnim ospicama u predelu kukova

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Mishelle1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 11, 2015 4:02 pm

Crvenilo sa sitnim ospicama u predelu kukova

Post od Mishelle1 »

Pozdrav,

Pre nekoliko dana mi se pojavilo crvenilo sa sitnim ospicama u predelu kukova:Slika
U mom domu zdravlja je velika gužva, pa me interesuje da li je ovo nešto što zahteva posetu doktoru?
Najlepše hvala na odgovoru.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Crvenilo sa sitnim ospicama u predelu kukova

Post od aaaca »

Ако ти тако стоји неколико дана свакако треба да идеш код лекара.
vinjaiva
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 05, 2015 9:16 pm

Post od vinjaiva »

:cry: :cry: :cry:Nisam sigurna da li je moj problem za ovu temu, ali unapred se izivnjavam ako promašim. Pojavila mi se alergija na listu noge, na ruci, odn. podlaktici , na stomaku i kukovima u vidu nekih kao pečata crvenkaste boje. Na nozi mi je prvo izbilo i mislila sam da sam se povredila brijanjem, jednostavno nisam odmah obratila pažnju. Posle par dana, kao da se sasušilo i postalo braonkasto po obodu. Danas mi se pojavilo na stomaku , kukovima i desnoj ruci, a na nozi se pojačalo. Da li je imao neko sličan problem? Ne svrbi, ili samo na trenutke, ništa preterano. Ubacila bih slike , pa ako neko može da mi pomogne, mada ću sigruno ići kod dermatologa, ali ne mogu da sedim mirno, toliko sam nervozna. Samo da vidim kako se ubacuju slike. Svima hvala unapred.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Немам идеју шта би могло да буде. Како је данас? Била код лекара?
Odgovori