Relativna fimoza
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Relativna fimoza
Pozdrav svima, operisao sam relativnu fimozu u petak (20.3.2015.), sve je proslo kako treba, bio sam na previjanju u ponedeljak (23.3.2015.), takodje i danas u cetvrtak (26.3.2015.) danas su mi skinuli gaze i sve to, dali su mi mast "dermicin" da mazem.. i sve je to u redu samo me zanima da li ja smem da se tusiram sad, tj da kvasim penis? To mi nisu rekli a ja sam zaboravio da pitam.. inace kontrola mi je zakazana za 2 nedelje 

Re: Relativna fimoza
Šesti dan, još je rano... Zavisno kako zarasta ali ja ne bih pre desetog dana kvasio.
I da, šta su ti rekli za skidanje konaca?
I da, šta su ti rekli za skidanje konaca?
Vazi
fino zarasta, uglavnom mi je sve u krasti sto treba i to mi bogami smeta jer se krasta kaci o boxerice stalno :/ a za konce nista nisu rekli, mozda kad odem na kontrolu za 2 nedelje pa ce mi skinuti..

Ne znaš da li mora da se skidaju ili su samorazgradivi?
Pošto ako mora da se skidaju 20 dana je previše, konci se za ovu operaciju uglavnom skidaju 11-14 dana posle operacije... Otišao bih ja i ranije, recimo za 7 dana da pitam za konce.
Sem ako nisu napisali? Pogledaj otpusnu listu
Pošto ako mora da se skidaju 20 dana je previše, konci se za ovu operaciju uglavnom skidaju 11-14 dana posle operacije... Otišao bih ja i ranije, recimo za 7 dana da pitam za konce.
Sem ako nisu napisali? Pogledaj otpusnu listu
Ne znam nista, na otpusnoj listi ne pise nista vezano za konce, e sad konac sa frenuluma kao da je poceo da spada sam od sebe, zajedno sa krastama tim, ne znam da li to mozda znaci da je samorazgradiv, i ne znam kako izgleda i sta treba da se desi ako je konac samorazgradiv..
Danas sam se probudio i nasao jedno parce konca (1cm mozda) koje je otpalo
i izgleda mi kao da taj konac sam otpada, na nekoliko mesta je poceo da se izvlaci konac.. jel to znaci da je biorazgradiv?