hitno sto pre odgovor molim vas

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
takoe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 23, 2015 8:14 pm

hitno sto pre odgovor molim vas

Post od takoe »

Ovako, poslednjih nedelja imam problema sa mokracnim kanalima, dijagnostikovali su uretritis i malo teze oboljenje prostate, pijem tamsol, malopre sam masturbirao i imao sam osecaj kao kod ejakulacije ali nije nista izaslo, molim vas jel moze neko da mi kaze zasto to i jel moguce da je to posledica te upale, molim vas sto pre
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: hitno sto pre odgovor molim vas

Post od aaaca »

Могуће је.

Како си се разболео? Назебао?
takoe
Novi član
Novi član

Post od takoe »

pa ne znam tacno, prvo je to pocelo sa belim naslagama i svrabom, pa su poceli grcevi, osecaj nelagode i osecaj zadrzavanja mokrace u uretri, pa sam isao kod urologa on je rekao da je infekcija i da pijem lek ciprocinal, nije mi puno bilo bolje pa sam isao i kod drugog urologa i on mi je rekao da ne mora da znaci da je upala jer je mokraca bila sterilna, pa je uradio uz besike, na uz pise na zidu distendirane besike nema patoloskih promena, uz dosta hiperehogenih partikula, dao mi je taj tamsol i rekao da uradim uroflow test, sa testom je bilo sve u redu i rekao kontrola za 6 nedelja i da pijem tamsol, i ja sinoc probam da masturbiram i odjednom mi glans jako pocrveni i kao da nabubri i imam osecaj ejakulacije bez sperme, ne znam sta da radim, ne znam jel me od tamsola moze to proci, ja i dalje nalazim bele naslage i i dalje imam te grceve
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Где су беле наслаге а где грчеви?
takoe
Novi član
Novi član

Post od takoe »

bele naslage na gacama i nesto na glansu, a grcevi u uretri, grceve uglavnom dobijem kad ne mokrim dugo i onda se izmokrim i sve bude okej, ko da properem uretru
takoe
Novi član
Novi član

Post od takoe »

I naslage uglavnom u vecoj kolicini primetim kad imam erekciju, tad najvise iscuri
takoe
Novi član
Novi član

Post od takoe »

sad hocu ovih dana da odem da mi urade bris glansa, ako ni tu ne nadju nista, onda ja stvarno ne znam sta da radim, meni je vecina tegoba u uretri, a predpostavljam da se ovaj drugi urolog vezao nesto za prostatu, nisam ni upucen kakve probleme resava tamsol
takoe
Novi član
Novi član

Post od takoe »

Onako nekad i kad ispustam gaz nazad, tad me kao taj neki grc iscima, kao da onako nesto krene pa se uretra zgrci i vrati to nazad, predpostavljam da je to onda i sa prostatom problem, a ne samo sa uretrom
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Онда су ти беле наслаге од сперме, а грчеве имаш због уздржавања од мокрења.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

sto vise piti caj od brusnice a oko tih naslaga mi nije jasno--otkud, gde se stvaraju-izlaze iz uretre ili oko glavica-???
koliko ti imas godina?
Odgovori