Zadnji deo Kolena - BOL
Moderatori: moderato, admin, vlada99
Zadnji deo Kolena - BOL
Postovani,problem se javio pre godinu dana kada sam isao sa devojkom u grad... Propao sam kroz neku rupu i u tom momentu sam osetio kao da mi je neko uvrnuo jako koleno i skocni zglob... U prvom momentu nisam imao neke bolove,nastavio sam da treniram i da idem u teretanu... Posle par meseci su mi se pojavili jaki bolovi koji me i danas prate..Imam 20 godina.. Isao sam kod raznih lekara, i na VMA i KCS , Ortopedija Banjica... I svaki mi je rekao drugacije. Snimao sam Magnetnom rezonansom u privatnoj klinici Euro Medik. Tu sam dobio tek neku drugu informaciju,da je koleno uredu ali kao meniskus je malo povredjen... Ali imam jaku bol u ZADNJEM delu kolena...Cak sam u zadnjih mesec dana kupio i ako sam skeptican za to, kupio sam magnetni pojas za koleno , Levine's Set .. Ne osecam nikakvo poboljsanje
.. Ako neko ima slican ili isti problem,hteo bi da me posavetuje,ili ako neko ima neko resenje.. HVALA UNAPRED!

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Zadnji deo Kolena - BOL
Ех, магнетни појасеви су шарена лажа исто као и магнетни накит. Њихово магнетно поље је толико слабо да може да помогне само у ретким случајевима. Магнетни појас има више магнета па је у предности у односу на магнетни накит, али све то је без везе.
Треба да користиш снажне магнете мада искрено не верујем да би ти помогли. Ако је упитању неко преплитање тетива, укљештење ткива или шта треће једини начин је да се мануелно намести. Пошто је прошло годину дана од повреде питање је шта може да се уради. Пробај овде: https://activo.ls.rs/rs/
Треба да користиш снажне магнете мада искрено не верујем да би ти помогли. Ако је упитању неко преплитање тетива, укљештење ткива или шта треће једини начин је да се мануелно намести. Пошто је прошло годину дана од повреде питање је шта може да се уради. Пробај овде: https://activo.ls.rs/rs/
Re: Zadnji deo Kolena - BOL
ono što treba da znaš je da magnetna rezonansa snima stanja mekih tkiva u šta spada i meniskos.Obzitom da te boli pozadi kolena a verovatno imaš i osećaj zatezanja,biće da je upitanju meniskos koji je u jednom delu oštećemn ili naprsao.To se otklanja hiruški,može i na VMA ali se plaća,nije skupo i taj isti dan ideš popodne kući.Upitanju je hiruška intervencija laparaskopski i rutinska je.