Alergija!!!!!!!!!!!!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
RadeLuci666
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 19, 2015 11:52 pm

Alergija!!!!!!!!!!!!

Post od RadeLuci666 »

Procitao sam hiljade foruma i nisam nasao nista slicno. Zbog toga nova tema...

Alergiju koprivnjacu sam dobio prvi put pre 15 godina primio Deksazon,Sinopen, i slicno posto sam na 90% tela imao promene koje su bile strasne ( babe su me propustile u cekaonici da udjem pre njih, sta da vam dalje pricam kako sam izgledao) . Radio sam posle alergo test i nisam bio na nista alergican. S godinama mi se pojavljivalo to povremeno s tim sto nije nestajalo od jedne injekcije kao pre nego je to bilo sve jace i jace. Onda sam nekako sam primetio da mi alergija izadje kad sam puno aktivan tj svaki put kad krenem da treniram u teretani. To su toliko dosadne Alergije da sam hteo sebi da oduzmem zivot. I posto sam shvatio od cega mi se javlja nisam prestajao sa treningom nego teretana pa hitna pomoc i tako sve u krug dok to skroz nije stalo. I evo nije ih bilo skoro 3 godine . Sad sam krenuo malo da trcim tj malo fitnes ne teretana i tezine, nego trcanje i tegici od 2 kg. Dobio sam upalu tricepsa da je to bilo strasno plakalo mi se. I upravo na tricepsima mi se pojavila Koprivnjaca . Popio sam lek Cetirizin ( zamena aeriusu) i bilo mi je bolje i tako evo vec tri dana odlazi i dolazi. E sad poceli su da mi se pojavljuju kao cvorici ispod koze prvo na prstima tj na cukljevima. A onda na petama. I sad ne mogu da hodam jer me boli strasno kad stanem. Prvi put mi je kao potkozna alergija. Molim za pomoc. ako neko ima slican problem ili zna sta mi se desava i kako privremeno mogu sebi pomoci dok ne budem u prilici da odem doktoru. I znam da bih trebao da se javim lekaru , ali nazalost ne mogu jer nisam u zemlji i ovde obican pregled bih platio 200e najmanje . Zato MOLIM ZA BILO KAKVU POMOC. Pa makar to bilo i ... Ova bolest ce se zvati po vama :D
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Alergija!!!!!!!!!!!!

Post od aaaca »

Да ти проблем није због одеће коју носиш док тренираш?

Колико се знојиш док вежбаш и колико и шта пијеш од течности?
Odgovori