hitno

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
takoe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 23, 2015 8:14 pm

hitno

Post od takoe »

ako moze neko da mi ovo protumaci na brzinu dok ne odem sutra kod urologa jer sam zabrinut, ovako, imam tup bol u uretri kao da mi nesto stoji nasred uretre i boli me onako ne jako ali boli i imam kao neke grceve kao da se stegne uretra i prestane odma, kao da nesto pokusava da izadje, a imam verovatno i gljivice jer imam bele naslage po gacama i stalno ko da nesto curi, i imao sam svrab do juce pa sam se ispirao sodom bikarbonom, i napred i nazad, a u zadnje vreme mogu po 6 puta da idem u wc da mokrim jer ne mogu svve odjednom da izmokrim, sad ne znam sta je od ovih tegoba vezano za gljivice a sta za nesto drugo, i sad imam osecaj ko da nesto stoji tamo imam bas neki tup bol, jako me iritira, ako moze neko brzo da mi kaze sta da ocekujem otprilike, znam da nisam bas bio detaljan al valjda ce neko shvatiti
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: hitno

Post od Dr011 »

Moguce je da se radi o infekciji, ali se mora obaviti pregled i iskljuciti i drugi razlozi, bez pregleda se ne moze znati. Videce se kako to lokalno izgleda, treba uraditi pregled mokrace i bris uretre, ukoliko bude trebalo i jos neki pregledi. Pij vise tecnosti da se uretra propira.
takoe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 23, 2015 8:14 pm

Re: hitno

Post od takoe »

u mokraci i krvi nista sem sto je povecan malo PDW, a mene boli sve dole kao da imam neku upalu, urolog tek u ponedeljak radi, neki savet ?
Odgovori