Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Pre mesec dana pojavilo mi se neko crvenilo i svrab na kukovima i preponama,pa su postale kao neke bubuljice crvene,sad je to postalo malo vece od obicne bubuljice i svrbi me najvise kad legnem uvece da spavam. Takodje se prosirilo i na dupe i pocelo je skoro celo telo da me svrbi!
Nisam jos bio kod doktora jer se ne nalazim u Srbiji!
Da li bi ste mogli da mi ikako pomognete?
Hvala unapred
Da, prosto je neverovatno da ljudi danas imaju tu bolest. Najgore je što je dobiju osobe koje vode računa o higijeni od ljudi koji se ne leče na vreme i šire zarazu..
video sam na internetu slike kako izgleda suga,ovo ne izgleda tako uopste,ni blizu!
tusiram se 1-2 puta dnevno posle treninga!
Izgleda kao da su neke podkozne bubuljice,i onda kad pocne da svrbi prosiri se i ode sve u....
To je ono što sam rekao, koliko god da vodiš računa dobije se slučajno od nekoga.
Ako nije to, verovatno je nešto slično pa idi što pre da središ problem!
Унука моје колегинице су месец дана лечили антибиотицима па кортикостероидима због осипа по кожи. Када је његов отац добио осип, одвела их је код другог лекара који је установио шугу. Па ви сад закључите о стручности лекара.