Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.
Sinoc sam u polu-trku slucajno malim prstom zakacio vrata poprilicnom silinom i par sati nakon toga mali prst je poceo da mi otice a ujutru kada sam ustao ceo deo stopala oko i ispod malog i domalog prsta je pomodreo a izmedju ta dva prsta se stvorio podliv. Stopalo mi je takodje oteklo. Pomislio sam da je prelom ali posto sam u Beogradu trenutno a zdravstveno mi se vodi u Cacku otisao sam privatno samo da snimim (jeftinije je od pregleda ) i video da nema preloma mada nisam lekar , evo i snimaka:
Sta moze da bude problem i kako da tretiram povredu? Otok se polako povlaci, ali mi 24 sata nakon udarca pravi problem da hodam jer nakon 20-ak koraka postane poprilicno bolno a nakon par minuta hodanja bol se polako siri niz stopalo ka peti i na dodir imam osecaj kao da gori.