Od kada sam počeo da mastrubiram,normalno je sve,nemam problema niti sam ikada imao,ali,dobijam razne informacije,filmovi,klipovi i tako i primetio sam razliku.Kada na primer vidim seks negde,uvek je kožica spuštena ispod glavića normalno je sve,dodirivanje glavića i sve.E,kada sam probao to pre,kao i sada,mogu da je spustim,ali samo do 1/3 glavića,da se nazire,ne mogu više,stegnuto je.Kada pipnem glavić,nekako,skoro pa boli,ali je velika neprijatnost,kao na primer kada sam prvi put pokušao kondom da stavim,nekako je bilo neprijatno.Čitao sam po internetu svašta,da je bolest fimoza,da moram da idem na cirkumizaciju i tako.Onda sam našao da je to sasvim normalno,da je osećaj takav zato što je glavić nije izložen vazduhu već je uvek bio ispod kože,pa je to za njega nova okolina i da treba da radim vežbe,dok se kupam,da se opusti sve to.Ja ih neki put radim,neki put ne,jer iskreno,eto pri mastrubiranju nemam problema.
Moje strah je sada samo da li će to da mi šteti pri seksu,da li će da me boli,strah me da ako stavim kondom da će da me boli,da neću da osetim taj osećaj zadovoljstva i neću moći da zadovoljim devojku sa kojom vodim ljubav,ako ne znam,ne spustim kožicu.

Molim vas,pomozite mi,hvala:)