mitiseri?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
don diablo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 21, 2015 4:59 am

mitiseri?

Post od don diablo »

Pozz, imam 18 godina, vec duze vreme na nosu mi se nalaze mitiseri. Probao sam da ih se resim na par nacina preko interneta (razne maske od paste za zube,limuna,meda...) nista mi nije pomoglo.Molim vas da mi pomognete jer vise ne znam sta cu :(

http://prntscr.com/5v3a9m
http://prntscr.com/5v3adn
don diablo
Novi član
Novi član

Re: mitiseri?

Post od don diablo »

Hvala na brzom odgovoru, porucicu ovo uskoro... Ako neko ima jos nekih sugestija, slobodno se javite
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Повећано лучење масти из коже у твојим годинама је нормално, а митесери су последица тога. Остаје ти само редовна хигијена. Пробај само са умивањем млаком водом (без сапуна) и трљањем пешкиром. Можеш да пробаш и са облогама од чаја од камилице али за детаље ћеш морати са неким другим да поразговараш.
don diablo
Novi član
Novi član

Post od don diablo »

Pozdrav, opet ja... Porucio sam * REKLAMA * par dana nakon sto ste mi ga predlozili i od tad sam ga koristio skoro svaki dan(mozda 2-3 sam preskocio), ne vidim poboljsanje... Molim vas da mi pomognete da se resim ovog problema... :((
banexer
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 13, 2014 10:41 pm

Post od banexer »

Nažalost, moje mišljenje je da rešenje ne postoji, bar u mom slučaju ga nije bilo. Moj problem nisu samo miteseri, već jako loše stanje kože na nosu o čemu planiram da pišem u nekom skorijem periodu ovde na forumu.

Ja sam kad sam bio mlađi pokušao ceđenjem da ih se rešim i uništio površinski sloj kože, pa se sada miteseri i ne primećuju koliko se primećuju neki mnogo veći nedostaci.. zato ti predlažem da se opustiš koliko možeš i pomiriš sa tim da ih imaš, a ako želiš možeš posetiti dermatologa radi detaljnijih informacija.

I budi vrlo pažljiv šta god mazao (trenutno se oporavljam od užasne iritacije koja je nastala mojom nepažnjom - mazanjem kreme koja mi nije odgovarala).
Odgovori