Povreda skocnog zgloba
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Povreda skocnog zgloba
Duze vreme vec istezem ligamente na skocnom zglobu, da bih konacno i iscasio totalno. Zbog brzeg povratka na teren sam se odlucio za namestanje zgloba, bez gipsa. Povreda se desila pre 3 nedelje, ali otok je jos uvek vrlo malo prisutan na cuklju. Hodam normalno bez problema, ali u slucaju malo duzeg hodanja, noga malo zaboli. Da li treba da odem na snimanje, obratim se licno ortopedu ili da sacekam jos koji dan pa da lagano ulazim u trening? Unapred hvala
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Povreda skocnog zgloba
Добро је што си зглоб наместио јер би те гипс само зацементирао и био би ван строја бар пола године. Сачекао бих бар још десетак дана да се нога опорави.
Опоравак ћеш убрзати употребом јаког магнета, који бу ластижом учврстио поред зглоба и носио бар 20 сати свакодневно.
Опоравак ћеш убрзати употребом јаког магнета, који бу ластижом учврстио поред зглоба и носио бар 20 сати свакодневно.
Re: Povreda skocnog zgloba
Pre 3 nedelje sam imao povredu skocnog zgloba na treningu (rukomet) i utvrdjena je povreda ligamenata i 2 nedelje sam bio u gipsu, nakon skidanja gipsa otisao sam na ponovno slikanje rendgenom i ipak je utvrdjen prelom fibule! doktori su se dvoumili da li je prelom ili je u pitanju zona rasta. Sta vi mislite o tome ?