Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Ljudi pomagajte, ja imam problem sa neprijatnim mirisom tela, sto neko rece gore kao da sam prdnuo a nisam. Mnogo se snojim dlanovi,pazuh,zadnjica. Stvarno ne znam sta da radim,jako mi je neprijatno od kolega. Inace radim u kanselariji i vidim da kolegama smeta,niko mi nista nije rekao ali vidim nisam lud. Sto se tice higijene kupam se dva puta dnevno koristim dezodoranse u stiku u spreju,kupke za telo,sapun,mleko za telo,parfeme....ma sve moguce i nista i dalje smrdim. Ima li leka ovome? Kom doktoru da se obratim? Koji praparat da uzmem,sta da radim???
Još je gore ako ne znaš šta je problem, a smeta ti. Postoje mnogo veći problemi zbog kojih se odlazi kod doktora i koji znaju biti neprijatni isto kao tvoj problem, ali se treba (mora) otići.. Ja nažalost ne znam ništa o ovome, ali volim da posavetujem ljude da se ode na pregled..možda je u pitanju hiperhidroza, ali ti to niko ne može potvrditi osim doktora: http://sh.wikipedia.org/wiki/Hiperhidroza#Terapija
I verovatno postoji način da se stanje malo stabilizuje