Imam 22 godine i vec velike zaliske sto mi jako smeta. Nisam do sad nista od preparata koristio ali bih probao jer nemam sta da izgubim osim koji dinar iz dzepa. Cak mi je zalizak sa jedne strane malo veci od ovog sa druge ali neznam zasto se javila ta ne-simetricnost. Na ostalim delovima glave mi je kosa normalna i gusta.
Inace otac mi u opste nije procelav covek, dakle ima kosu na temenu i mislim da nema tolike zaliske kao ja, jednom recju ima vise kose od vecine ljudi u tom dobu - 53 godine. Takodje brat ima sasvim normalne zaliske i lepu kosu. Mozda sam povukao vise gena sa majcine strane ili sta?
Molim za neki savet jer stvarno neznam kako poceti sa nekom terapijom. Znam da generalno lek za ovo ne postoji ali mozda je kod mene neki drugi faktor uzevsi u obzir da mi muski clanovi porodice nisu celavi i da mi kosa nije simetricna. Zeleo bih da ocuvam kosu bar do 30-te a posle sta bude. Kakva su iskustva sa domacim proizvodom BioMelem?
Hvala
Opadanje kose (muska celavost opet)
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Što se tiče zalistaka tamo gdje je kosa potpuno opala teško da može ponovno porasti. Međutim da bi odgodili i spriječili daljnje opadanje kose počnite što prije s terapijom Preporučujem od firme DUCRAY Anaphase šampon 3×tjedno, te Chronostim ampule svakodnevno.Da bi vidjeli rezultate navedene preparate morate koristiti najmanje 3 mjeseca i ako postignete reultat redoviti ponavljati tretman 2×godišnje.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
zavisi kakav je poremecaj hormona i sta si koristila. da li si probala MINOX-tretinoin sa minoksidilom. Dolati u obzir i novi lek u obliku tableta koji sam videla na kongresu dermatologa u Firenci, ali ne znam da li ovde moze da se nabavi.
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.