kamagra

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
spparow
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 15, 2013 3:52 pm

kamagra

Post od spparow »

Imam 25god, par puta mi se desilo iz nepoznatog razloga da ne mogu da odrzim erekciju, stres, umor, kondom itd .
pa sam za te momente kupio kamagru, no medjutim kada je popijem desava mi se da mi srce malo brze lupa, al bas malo brze, ali drugi problem me brine, javi mi se neki cudan pritisak u glavi, kao da oci hoce da mi ispadnu . To posle par sati prodje, ali mi jako smeta i brine me .
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: kamagra

Post od aaaca »

Онда немој да је користиш.
spparow
Novi član
Novi član

Post od spparow »

Ok, da je ne koristim ... To je jednostavno resenje . Ali me interesuje zasto se to desava ? I sta bi drugo mogao da koristim ukoliko se desi takva situacija ?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Погледај само обичне лекове. Једно лечи, а поквари бар две ствари уз брдо нус појава. А замисли код таквих хемикалија па чак и природних супстанци које никако нису проучене. Довољно је да имаш мало повишен крвни притисак а "лек" ти га још мало надрука и ето белаја. Батали лекове, баци се на спорт.
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

Nemoj nista da koristis. Sve to sto ti se povremeno desava je sasvim normalno, a vidis da si i pronasao razloge zato se desava. Covek nije masina da bas moze u svakom trenutku ;)
spparow
Novi član
Novi član

Post od spparow »

Ok, znam da ne moze, ali je zaista nezgodna situacija kad se desi ... u poslednjih 6 meseci mi se 5-10 puta desilo, jbt razvicu trumu ...
Odgovori