Kondilom ili Tisonova zlezda?
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Avg 27, 2006 12:03 am
Kondilom ili Tisonova zlezda?
Postovani, pozdrav! Zeleo bih da vam se obratim za pomoc. Od nedavno lutam ovim forumom, i procitao sam sve i svasta o kondilomima, i jako sam se zabrinuo. Naime imam i tisonove zlezde na kraju glavica... ali i imam par bubuljica, ili necega, sto jako lici na tisonove zlezde, ali nisam siguran da li su to one, jer sam sada jako uplasen. Naime imam ih od kad znam za sebe, bele boje su, vrlo su male, mozda promera pola milimetra, do milimetar, i na istom su mestu uvek. Nikako ih nisam uklonio, i pre nisam obracao paznju, dok nisam video ovaj forum i procitao sve to za kondilome. Kazu da ih mogu imati i u usnoj duplji na glasnim zicama itd.. (mene trenutno boli grlo, ali ne znam da li je to normalna prehlada, ili nesto mnogo gore:( ). Zeleo sam da vas pitam, koliko ljudi muci muku sa kondilomima, jer mi se iscitavanjem postova, kondilomi ucinili kao jednom od vodecih polnih bolesti. Interesuje me da li se oni (ako su kodilomi) umnozavaju, i kako odprilike izgledaju? Da li neko moze da okaci slike. Ovo sto ja imam je kao sto rekoh uvek na istom mestu, i uvek je bilo 5 komada, veceras sam detaljno zagledao, i ispod glavica, na sluzokozi primetio jos 1-2 isto to..ne znam sta je i uplasen sam. Da li kondilomi mogu biti opasni po zivot? (procitao sam da su neki i maligni).Molim vas odgovorite.
Ma opusti se decko, kakvi crni kondilomi na glasnim zicama, kao boli te grlo, veruj mi da to nije od kondiloma sto posto, a iako teorijski mogu da se pojave u grlu (za glasne zice zaista nisam cuo) to je toliko smesna verovatnoca da je besmisleno... to sto ti imas su 99,99999999% Tisonove zlezde. Ako malo potrazis po forumu, videces da je Filip postavio puno slika i jednih i drugih tako da mozes da pogledas kako izgledaju. U svakom slucaju, kondilomi na muskom polnom organu su toliko ogavni da ne mozes ni da zamislis, tako da cenim da bi odmah otkrio da ih imas.
Kondilomi kod zena mogu da izazovu rak grlica materice ukoliko se nalaze na grlicu i ukoliko su tog tipa (ima nekoliko tipova kancerogenih) a sto se muskarca tice ne znam zaista, iskreno da ti kazem nisam nikada ni cuo da neko musko ima kondilome, 99,9% ih dobijaju zene barem ja koliko sam skapirao, imala ih je i moja devojka a ja ih nemam, mozda imam virus ali znam da mi je jak imunitet, zivim zdrav zivot, tako da nema sanse da mi se pojave tako da me bas briga i ako ga imam.
I naravno, nemam ambicije da vise menjam devojku. 
P.S. Mislio sam da sam ja najuplaseniji covek na planeti sto se bolesti tice, ali neki sa ovog foruma su definitivno gori i od mene!
Reci mi molim te odakle ti samo ideja da te grlo boli od kondiloma (?????) a cak nisi ni ustanovio da ih imas na polnom organu!?
Kondilomi kod zena mogu da izazovu rak grlica materice ukoliko se nalaze na grlicu i ukoliko su tog tipa (ima nekoliko tipova kancerogenih) a sto se muskarca tice ne znam zaista, iskreno da ti kazem nisam nikada ni cuo da neko musko ima kondilome, 99,9% ih dobijaju zene barem ja koliko sam skapirao, imala ih je i moja devojka a ja ih nemam, mozda imam virus ali znam da mi je jak imunitet, zivim zdrav zivot, tako da nema sanse da mi se pojave tako da me bas briga i ako ga imam.

P.S. Mislio sam da sam ja najuplaseniji covek na planeti sto se bolesti tice, ali neki sa ovog foruma su definitivno gori i od mene!

Reci mi molim te odakle ti samo ideja da te grlo boli od kondiloma (?????) a cak nisi ni ustanovio da ih imas na polnom organu!?
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Avg 27, 2006 12:03 am