Peckanje dok vrsim malu nuzdu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
dragan666k
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 10, 2015 1:20 pm

Peckanje dok vrsim malu nuzdu

Post od dragan666k »

Imam 18 godina, sa devojkom sam prvi put spavao pre 7 meseci, samo sa njom sam spavao. Posle toga redovno vodimo odnose. Do sinoc nikakvih problema nikad nisam imao. Juce sam bio na nekoj sahrani i bilo je prilicno hladno, bio sam samo u farmerkama. Ceo dan sam bio na hladnom. Uvece pred spavanje kad sam vrsio malu nuzdu osetio sam peckanje. Jutros kad sam ustao bol se povecao i pece me dok vrsim malu nuzdu. Samo tad me pece. Nikakav svrab, nikakav bol pre toga. :-? :-? :-?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Peckanje dok vrsim malu nuzdu

Post od aaaca »

Добио си бактеријску уринарну инфекцију. Можеш да пробаш са чајевима које прави на пример Институт Јосиф Панчић.

Друга опција је да даш мокраћу да се уради уринокултура и антибиограм, па да почнеш да пијеш одговарајући антибиотик.

Трећа варијанта је само за храбре и иде у комбинацији са првом варијантом: конзумирање петролеја и соде бикарбоне. Пошто си ти млад и неискусан, то не могу да ти препоручим.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Peckanje dok vrsim malu nuzdu

Post od aaaca »

Заборавих да напишем да обавезно треба да повећаш количину чисте воде коју пијеш.
Odgovori