Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Imam 18 godina, sa devojkom sam prvi put spavao pre 7 meseci, samo sa njom sam spavao. Posle toga redovno vodimo odnose. Do sinoc nikakvih problema nikad nisam imao. Juce sam bio na nekoj sahrani i bilo je prilicno hladno, bio sam samo u farmerkama. Ceo dan sam bio na hladnom. Uvece pred spavanje kad sam vrsio malu nuzdu osetio sam peckanje. Jutros kad sam ustao bol se povecao i pece me dok vrsim malu nuzdu. Samo tad me pece. Nikakav svrab, nikakav bol pre toga.
Добио си бактеријску уринарну инфекцију. Можеш да пробаш са чајевима које прави на пример Институт Јосиф Панчић.
Друга опција је да даш мокраћу да се уради уринокултура и антибиограм, па да почнеш да пијеш одговарајући антибиотик.
Трећа варијанта је само за храбре и иде у комбинацији са првом варијантом: конзумирање петролеја и соде бикарбоне. Пошто си ти млад и неискусан, то не могу да ти препоручим.