Uho,grlo,nos !

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Hanchy93
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 04, 2015 11:18 pm

Uho,grlo,nos !

Post od Hanchy93 »

4dana imam suv jak nadrazajni neproduktivan kašalj, prve 2 noci nisam mogla da spavam zbog kaslja kosi nije prestajao.. bol i peckanje iz grla se prositio na uši ... i sad 3 dana osecam peckanje svrb i po nekad ostar bol u oba uha imam osecaj kao da mi je voda u usima ... i nos je poceo da mi curi ponekad se pojavi i sukrvica .. za kasalj sam uzela Omnitus i on mi je privremeno smanjio nadrazaj za kasljanjem .. nemam trenutno kod sebe zdravstvenu knjizicu,student sam da li mogu samo sa indexom otici u studenski dom zdravlja ako ne jel znate sta mogu sama da kupim od lekova dok mi ne stigne knjizica...i sta to uopste moze biti?
fica98
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 10, 2011 3:18 pm

Re: Uho,grlo,nos !

Post od fica98 »

Postovana , preporucio bih vam jedan mnogo dobar lek za kasalj koji je meni pomogao kao i mnogim ljudima .
Izdubite koren cvekle i napraviti malu rupicu na dnu . Zatim cveklu postaviti na casu , u cveklu staviti med i ostaviti preko noci da odstoji . Sledeceg dana piti sok koji se iscedio u casi kao i narednih 3 - 5 dana .
Poboljsanja cete videti vec posle prvog dana .
Pozdrav i zelim vam brz oporavak ! :)
Hanchy93
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 04, 2015 11:18 pm

Post od Hanchy93 »

Hvala na odgovoru :) Pokusacu i to ako sam dobro razumela samo med sipam u cveklu nema nikakve vode.. taj sok sto se dobije.to je samo od cvekle i meda ?
Mada kasalj se i smirio, veci problem su mi uši .. :(
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

За упалу ушију имаш одличан домаћи лек али он може да се примени само ако бубне опне нису пробушене. Рецепт погледај на мом сајту www. aca. rs у Савети, Здравље под Средње уво. Прво треба да га примениш на једно, а касније на друго уво.
fica98
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 10, 2011 3:18 pm

Post od fica98 »

Izvini , ja sam pogresio . Trebas koristiti crnu rotkvu , ne cveklu ! Znaci operes crnu rotkvu , izdubis koren , napravis malu rupicu na dnu , stavis med u crnu rotkvu i sacekas da preko noci odstoji . Pijes 3 puta po 1 kasiku tog soka . Izvini jos jednom :(
Odgovori