Glans problem

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
NikolaSo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 23, 2010 1:28 am

Glans problem

Post od NikolaSo »

E ovako... pisao sam vec o ovome, ali jos nemam resenje. Uglavnom, glans mi ima neprijatan miris vec godinu dana, cak i nakon tusiranja se oseti, miris nije uvek isti, nekada je kiselkast a nekada neodredjen, ali je neprijatan. Devojka ne zeli da imamo oralni seks zbog toga, i ako imate neki savet bio bih zahvalan. Kod doktora sam isao, pregledao me je i rekao da se ''opterecujem'', da je to ''sasvim normalno'', i da penis ''ne treba da mirise''... dao mi je uput za bris uretre zato sto sam ''navalio da nesto nije u redu''... Na bris nisam otisao jer mi je nakon pregleda tog dana prvi put nestao neprijatan miris ali se opet pojavio posle 2 dana, i nisam otisao svakako, jer ne mislim da uretra ima veze sa tim...
NikolaSo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 23, 2010 1:28 am

Re: Glans problem

Post od NikolaSo »

Zaboravio sam da napomenem da sam nedavno tokom tusiranja, malo duze drzao penis pod mlazom vode i miris je nestao... i mislim da se javi ako se ne operem odmah nakon ejakuliranja, ali mozda je samo slucajnost
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: Glans problem

Post od Dejanbg »

Moraš za početak uraditi briseve. Uretre, spoljni tj glansa, i ne bi bilo loše urinokulturu da daš.

Na žalost, može biti da ti je miris takav, i to se menja s godinama, ali za početak proveri da nije neka infekcija.
Odgovori